Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:16
olciaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:17
Tasza, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Stella zupełnie zapomniałam o tym ze miałaś krwiaka
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:17
Mamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
olciaa wrote:Masz fotkę takiej kołyski? Jestem bardzo ciekawa jak to wyglada cudo;)
olciaa lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Ja Wam powiem ze jestem z siebie dumna, bo przekroczyłam magiczne 50kg, ale chciałabym jeszcze tak od 2-5kg miec więcej. Mam nadzieje ze Tusia mnie złe nie zrozumiesz. Po prostu kazdy ma swój problem. Ty ze spadkiem wagi, ja wręcz przeciwnie.
Plan na przyszłość- kupić wagę. Za to mój maz tez wziął niestety ze mnie przykład i wazy 96kgStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Taka kołyska na 5 msc mi starczyła. Potem dziecko zaczęło siadać już, podciągać się rączkami i zaczęłam się bać, ze mi wypadnie. W sumie przy odrobinie szczęścia niedaleko, bo w kierunku łózka jeśli przechyliłby się w nasza stronę, ale zawsze stres. Długo jej nie zdejmowałam jeszcze potem tylko trzymałam w niej jego kocyki, poduszki, poszewki, tetrowe pieluszki.
olciaa lubi tę wiadomość
według OM
Dombrusia. Ja biore wiesiolek, ale nie czuje zadnych skutkow ubocznych.
Ja tez mam troszke za duzo kg, glownie przez slodycze. Juz kilka miesiecy temu je ograniczylam i staram sie jesc bardziej zdrowo, ale nic nie pomaga. Pewnie musialabym jeszcze wieksze zmiany poczynic.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:a ja od razu laduje dziecko do kojca
moja mała miala 5 miesiecy jak tak sie wiercila w lozeczku ze uderzala glowa o szczebelki, ochraniacze malo co pomagaly. Zauwazylam, ze przez to zaczela sie budzic w nocy i wtedy kupilismy kojec. Jak reka odjal znow przesypiala cale noce , teraz ma dwa latka i nadal spi w kojcu
mlodsze na poczatku dostanie lozeczku, bo w pierwszych trzech miesiacach i tak sie nie wierci, a potem starsza dostanie lozko a mlodsza oddziedziczy kojec
gdybym byla po raz pierwszy w ciazy to od razu kupowalabym dwupoziomowy kojec, bo lozeczko drewniane nie dosc ze o wiele drozsze to dla mnie starczyl tylko do okolo 5 miesiaca wlasnie. A potem duzo miejsca zajmuje. Kojec sobie skladam, wszedzie moge zabrac a kosztowal 100 zl (lozeczko okolo 300)no ale to juz wedlug preferencji
według OM
także kojec ok jak dziecko nie jest takie mega wrzeszczące i kolkowe. On jak go odkładaliśmy i nie ruszaliśmy mu jelitami żeby uwalniały się wzdęcia to zanosił się. płaczem także u nas kojec fajny był ale jak już miał z rok i chciałam mu ograniczyć dostęp do naszych sprzętów żeby nie taszczyć się z nim na kibel do łazienki na przykład.według OM
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny