Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia gratuluje tej pięknej przemiany i gratuluje pięknej nadziei bo nic tylko kreseczki bedą ciemniec
I wszystkim wszystkiego najwspanialszego w nowym roku !!
Ja byłam wyjazdowo dopiero weszłam do domu.
Musze iść spać a wcześniej zjeeeeesc.
Ink@, sheerah24, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:
A mnie czyści dzisiaj nie wiem w sumie od czego bo nic takiego nie zjadłam.
Jem kolacyjke biorę prochy hehe
Objaw ciąży:-) a co to za testy ? Może ja kupuję jakieś pechowe i u Ciebie zamówię byś mi zakupiła hurtowo z 10 sztuk
Ja właśnie po dwukrotnym staranku mąż mną tak wywijal na łóżku ze zbeltal mi się sok pomarańczowy który wcześniej piłam bleteraz leżę z tic tacami w garści i czekam aż mdłości miną
nigdy więcej soku pomarańczowego przed przytulaniem....
Martka10 lubi tę wiadomość
-
szygas wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to wiec o to chodzi????
Romek, mam pytanie do diety. Dlaczego dieta bezmleczna? Bezcukrowa to rozumiem. Ja czekam na termin u Naprotechnologa, ale jeszcze caaaly miesiac... Z tym, ze czesc diagnozy u mnie juz jest.
Pozdrawiam25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:10
Ink@, sheerah24, Tusia_87, Zuza33, InBlue, Martka10, olciaa lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Kochane moje A ja siedzę grzancka wypilam...W wannie pierwszy raz od 8 lat leżała godzinę i wprost czuję się wniebowxieta.... szkoda mi kurczę tych cykli ale moje postanowienia to badania w styczniu... więc co będzie to będzie ten rok się staram A za rok starania ale o adopcje
Zuza33, Martka10 lubią tę wiadomość
-
kinga1185 wrote:Romek, mam pytanie do diety. Dlaczego dieta bezmleczna? Bezcukrowa to rozumiem. Ja czekam na termin u Naprotechnologa, ale jeszcze caaaly miesiac... Z tym, ze czesc diagnozy u mnie juz jest.
Pozdrawiam -
kinga1185 wrote:Romek, mam pytanie do diety. Dlaczego dieta bezmleczna? Bezcukrowa to rozumiem. Ja czekam na termin u Naprotechnologa, ale jeszcze caaaly miesiac... Z tym, ze czesc diagnozy u mnie juz jest.
Pozdrawiam -
kochane dziewczyny nie wiem jak wy ale wyjątkowo bardzo szczęśliwy jestem dziś
dziś mogę każdą z was nosić na rękach
jednak moja żona to moja oaza spokoju
życzę wam takich związkówWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 21:06
Ink@, Martka10, olciaa, MyE lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Ooo hahahah no kochana
sfermentowalo tak Tobą mąż miota w łóżku hihi.
Ja to się uciesze jak te testy będą pozytywne ale i nie zafalszowane haha wtedy zamówię Tobie i z dziesięć
Oki ja również czekam na Twoją ponowną kreseczke drugą na teście tym razem jednak znacznie ciemniejsza i bete. Kiedy zrobisz to już zależy kochana wyłącznie od Ciebie i trzymam kciukasy za wysoki wzrost i żadnych spadkow ten rok ma obfitowac w same pozytywy więc pięknie rozpoczelas nam rok kochana.
A no miota mną ja ważę 52kg mąż....Hehehhe znacznie więcej więc dla niego taka długa trzcinka to jak lalka:-) ale lubię jak on dominujechociaż biedak tu może rządzić bo w domu ni hu hu Hihi
Ink@ lubi tę wiadomość
-
szygas wrote:dieta bezmleczna bo nabiał zakwasza organizm i sprzyja wzdęciom co nie umożliwia odczyt usg, po 2 nabial jest alergenem niesprzyjającym zajscie w ciążę i przeszkadza zeby organizm wchlanial odpowiednie witaminy czy tam związki25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
szygas wrote:dieta bezmleczna bo nabiał zakwasza organizm i sprzyja wzdęciom co nie umożliwia odczyt usg, po 2 nabial jest alergenem niesprzyjającym zajscie w ciążę i przeszkadza zeby organizm wchlanial odpowiednie witaminy czy tam związki
I nabial calkowicie wykluczony? A jak zastapic wapn?... A co z pszenica?
Dziekuje wyslalam zaproszenie, zeby moc zadac kilka konkretnych pytan.25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
kinga1185 wrote:I nabial calkowicie wykluczony? A jak zastapic wapn?... A co z pszenica?
Dziekuje wyslalam zaproszenie, zeby moc zadac kilka konkretnych pytan.
teraz żona znów nie używa nabiału.
wapno mozna zastąpic mlekiem ryżowym i kokosowym