Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stella_88 wrote:Poczujesz
pewnie troche inaczej bo z męskiej strony
jestem pewna że już niedługo będziesz nam tu pisał jak jesteś dumny z żony i dzieciątka; -)
a co dziecka....
niech ci BÓG wynagrodzi twoje słowa -
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:No dobra to ja Wam wrzucę fote od wczoraj zrobiłam juz w sumie 3 testy na każdym wygląda to tak
Nie gratulujcie tylko
Na betę teraz nie idę wiec mnie proszę nie wysylac bo i tak nie pojde:-P
Czekam do środy i test powtórzę znowu.
Narazie się nie napalamchoc to byłby cud chyba
-
Tusia_87 wrote:A ja tam jestem z Ciebie dumna z kolegi forumowego i wierzę w Ciebie ze dasz rade i rzucisz te palenie :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 22:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Dobra tak na nowy rok dam Wam moja pierwsza przemiane
Zdjęcia na gorze kolazy to zdjęcia z 11 grudnia
Zdjęcia na dole kolazy to zdjęcia z dzisiaj
14 lutego na walentynki będzie kolejne zdjęciepoproś o rozpisanie diety dla Twojego obecnego stanu
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Właśnie miałam pisać na fb zauważyłam że jesteście do siebie trochę podobni.
Tak jak nam dużo osób mówi ze mamy coś ze sobą wspólnego ze jesteśmy do siebie podobni
Patrze na Was i tez macie noski praktycznie identyczne) duzo par chyba tak ma
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Tusia testy wydaj siebyc jak najbardziej pozytywne
Gratuluje:*
X
Ja choracała prawa strona twarzy obolała...bolą mnie zatoki. Maz pobiegł do apteki całodobowej z rana (bo w sumie miał takie postanowienie noworoczne, ze zacznie biegać) a to od nas z 5km
. Zastanawiam sie nad l4
i wizyta u lekarza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Mąż wie bo on sprawdzał pierwszy testy hahaha
Oboje podchodzimy z dystansem po ostatniej akcji
Wiecie co, ja tak dobrze ta ciaze przechodze, ze moglabym komus kilka tygodni oddac mojej ciazy, a co mi tam urodzic w czerwcu zamiast kwietniujak ja mam 25 tydzien to spokojnie komus 2×7 tydzien moge oddac . I powiem wam, ze gdyby byla taka mozliwosc to bym oddala :-*
-
nick nieaktualnyNajpierw odpowiedziałam na wpisy, działo się trochę od mojej ostatniej wizyty na forum.
W tym Nowym Roku życzę, aby każdemu spełniły się marzenia
Kuchcinkiślicznie razem wyglądacie
trzymam mocno za Was kciuki, abyście w tym roku tulili swoje dzieciątko
Szygas dasz radęInk@, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Mogę z czystym sumieniem polecić Tobie ten desmoxan na prawdę masę znajomych rzuciLO z nim palenie. Sam zobaczysz jak będzie Tobie lepiej i Twój budżet zyska parę zł które na fajki idą będziesz żonie kupować kwiaty
O właśnie kiedy żonie kupiłeś kwiaty? Pisałeś dziś ze jest piękna ze na nowo się zakochałes
Jutro proszę tak bez okazji kup żonie piękny bukiet róż powiedz jak ja kochasz i ze tak bez okazji i tu nam się pochwalTusia_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Ja ro chcialam sobie tylko wspolzycie zaznaczac haha i jak jest to opcja klotnie
haha nie no chyba zrezygnuje. ja u ciebie wszystko w kolorach widze
mozna zaznaczac bzykankoa co do kolorow to dziwne, bo ja swoje na szaro.. hmm dziwne