Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ink@ wrote:mozna zaznaczac bzykanko
a co do kolorow to dziwne, bo ja swoje na szaro.. hmm dziwne
żona obiecala za godzinę więc czekam :Martka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
k.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:07
Mamusia_Ksawusia, Ink@ lubią tę wiadomość
-
DZIŚ PIERWSZA!!!!!!
Dzień Dobry wszystkim! Ja się zbieram do pracy na 7:00, nawet kierownicy o tym nie wiedza haha! wczoraj się dowiedziałam że ksiądz chodzi po kolędzie od 16:00 więc jadę na 7:00, najwyżej się wydrą, ale wolę to niż sępić wyjście wcześniejsze z pracy
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ!InBlue lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkich ja dziś wolne ale mezz muszę zawieść do pracy
i wracam spać hi hi Olcia zdrówka życzę i deoch kreseczek daj znać co u lekarza. Kuchcinka ja tez czuje jak @ nadchodzi. W tym co napisałaś coś jest też mam takie odczucia, człowiek niby wierzy, z W koncu się uda źle co miesiąc rozczarowanie to już norma się staje. Jakoś przestaje mnie dziwić ze @ przychodzi.
Wojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Witam i ja z rana
nie wiem czy nie mam jakiegos lekkiego zapalenia pęcherza , siku robie normalnie nie boli mnie niebpiecze ale mam uczucie lekkiego pobolewania podbrzusza właśnie w okolicy pęcherza i prawy jajnik mnie pobolewa delikatnie, moze wskoczę zaraz do apteki po furagine jakas czytałam ze nie zaszkodzi jeszcze dopitam w aptece a gin mam dopiero w środę, jeszcze mi sie wydaje ze mocz mam ciemniejszy, juz mnie lekko zaczynalo bolec w sylwestra ale wczoraj i dzis nie przestaje, albo sie gdzies przyziebilam, albo moze to być spowodowane tym ze w nocy nie chciało mi sie wstac siusiu i mocz przetrzymalam, kurczę mam nadzieje ze to nic poważnego.
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyMiałam was nadroibć a później pisać, ale przewertowałam dwie strony i już się tyle dzieje, że łoo matko.
Kuchcinka no piękni jesteście. Jeśli będziecie mieć córeczkę to musicie ją dobrze pilnować, bo chłopcy nie dadzą jej spokoju
Nadal trzymam kciuki za wasz cykl. Nawet jeśli Ty już nie wierzysz to ja będę wierzyć za Ciebie i będę trzymać te moje kciuki aż mi paluchy zsinieją.
Tusia! Kurfa. Co Ci mam powiedzieć? Kocham styczeń! Pięknie go zaczęłaś. Jaki pierwszy dzień stycznia taki cały rok, mówiły nasze babkiWięc gratuluje kochanie. Mam nadzieje, że pociągniesz za sobą wiele dziewczyn, bo naprawdę wiele z nich zasługuje by już dłużej nie czekać
Kate :* Brzuszek aż łza się w oku kręci. Piękny :* -
nick nieaktualnyWitam wszystkich, na chwilkę weszłam na forum, wyprawiłam męża do pracy, a sama znikam do łóżeczka. Syn idzie do szkoły dopiero w przyszłym tygodniu, wiec dopóki on śpi, ja też mogę
Kate śliczny brzusioFotka też pewnie ostatnia
Kuchcinka super, że dotarliście cali i zdrowi. To normalne, że masz chwile zwątpienia, wiele z nas ma, ale kiedyś musi się udać, naturalnie czy nie
Caroline infekcje pęcherza zdarzają się w ciąży, sama przez to przechodziłam. Dbaj o siebie i maleństwo -
nick nieaktualny
-
Tusia kiedy testujesz ?
X
Kate fajny brzusio moja siostra na chłopca miała identyczny szpiczasty tuz przed porodem, niby 2 tyg różnicy miedzy zdjwciamy ale widac porządnie
X
Zaraz lecę po żurawinę , i koniecznie zaczynam pic wiecej wody, a jak myślicie mogę wsiąść jeszcze zapobiegawczo furagin ?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Co do bakterii. To miałam je na poczatku ciąży w moczu dostałam leki a potem juz nie powtarzałam badania moczu , moze dzis zrobię prywatnie , tylko juz nie będzie poranny .
Monia1028 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
Kate powiedz mi jak to kuźwa jest z tą wodą... 2l dziennie to dla mnie cel nie do osiągnięcia normalnie... ale już 2l wina w jeden wieczór to żaden problem
Caroline w ciąży nie wolno niestety furaginy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 08:09
Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość