Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Tak tez Karolina jesteś ?
Cykl w ktorym mi sie udalo to zatestowalam jako pierwsza i pociagnelam za sobą jeszcze 6 pozytywnych testów czyli byl szczęśliwy dla jeszcze 6 staraczek wtedy posypalo sie 7 przyszłych mamusiek do tego dodam ze byl to cykl nasz rocznicowy - 7 lat po ślubie)
A moze teraz Tusia pociagnie)
nana266, MyE, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuźwa a mi sie cycek zepsuł...
Jestem przed @ więc cyce troche zawsze puchną.
A w tym cyklu tylko jeden mi spuchł. Wyglądam jak czubek, bo różnica spora.
Skarpet sobie będę musiała napchać z jednej stronyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 09:45
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyE wrote:Kuźwa a mi sie cycek zepsuł...
Jestem przed @ więc cyce troche zawsze puchną.
A w tym cyklu tylko jeden mi spuchł. Wyglądam jak czubek, bo różnica spora.
Skarpet sobie będę musiała napchać z jednej strony -
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:No jeszcze troszke czekania i dowiemy sie czemu ten cycek tak zaszalal
No niestety, ale płodne mi wypadały w tym samym czasie co jelitówka więc raczej nic z tego nie będzie. Ciężko się przytulać z głową w toalecieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 09:52
-
nick nieaktualnyA Tusia mialam ci od razu powiedziec. Bedziesz chodzila do lekarza prywatnid czy panstwowo? Bo jesli panstwowo to dostaniesz skierowanie ale jesli prywatnie to moze z okazji trzeciej bety albo drugiej porob sobie tez wszystkie niezbedne badania? Po co potem masz isc sie kluc czwarty raz, a i tak zleci ci te wszystkie badania krwi i moczu. A tak to pojdziesz juz ze wszystkim ladnie pieknie
jesli chcesz to bede mogla ci napisac jakie badania bedziesz musiala prywatnie robic. Chyba ze idziesz na fundusz to wtedy nie byli tematu, bo lepiej skierowanie wziac i miec za darmo
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Stella miała tak ze przed owulacja kilka ładnych dni się kochali i zaskoczyło wiec nie musiałaś w trakcie owulacji się kochać
MyE, Tusia_87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Stella miała tak ze przed owulacja kilka ładnych dni się kochali i zaskoczyło wiec nie musiałaś w trakcie owulacji się kochać
U nas Tusiu było to około 4 dni przed owu. Jakaś tam szansa może i jest, ale ta jelitówka i osłabienie organizmu raczej nie pomogło w zapłodnieniuNie martwię się tym jakoś szczególnie. Mamy kolejny cykl przed sobą
Ale spokojnie zatestuje według terminu z tebelki (2 dni po @ jeśli się spóźni), żeby nie robić zamieszania -
nick nieaktualnyMyE wrote:U nas Tusiu było to około 4 dni przed owu. Jakaś tam szansa może i jest, ale ta jelitówka i osłabienie organizmu raczej nie pomogło w zapłodnieniu
Nie martwię się tym jakoś szczególnie. Mamy kolejny cykl przed sobą
Ale spokojnie zatestuje według terminu z tebelki (2 dni po @ jeśli się spóźni), żeby nie robić zamieszaniaMyE, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Będę chodzić na NFZ
po coś te składki opłacamy prywatnie pewnie zrobimy USG 3d ale to też nic pewnego jeszcze
gdybym miala jakies problemy w ciazy to pewnie bym sie przepisala prywatnie a tak to mi nie przeszkadza, i tak juz malo wizyt mi zostalo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCoś w ogóle ten cykl jest dla mnie straszny. Jelitówka się skończyła to teraz mi gardło siadło. Skrzeczę jak zarzynane prosie... Cały czas stan podgorączkowy.
A tak się cieszyłam, że mnie choroba nie tykaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 10:08
-
nick nieaktualnyMyE wrote:Dziękuję bardzo za wiarę
Dobrze jest mieć kogoś kto wierzy gdy Ty już przestajesz :*
MyE, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny