Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam się nie "doczepić" do Kuchcinki no ale nie moge........
Kuchcinka!!! Twoje słowa zaczynają przypominać mojeWszystkie pamiętają mój brak wiary, który miał swoje uzasadnienie i co się wydarzyło? Udało się, wbrew medycynie ! Kuchcinka pamiętaj, że cuda się zdarzają, nie możesz mówić, że w cuda nie wierzysz!
Mój mąż bierze itaminy 1,5 miesiąca i nie sądze, że już zadziałały bo plemniki jednak dłużej się odnawiają, więc nagle sie wynik nie poprawił, a mimo to jeden bohater rozpierdolił cały system !
Za każdym razem jak masz chwile zwątpienia pomyśl o mnie.InBlue, Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
kania901 wrote:Witam w Nowym Roku.
U mnie choroba nie chce odpuścić. Męczy mnie katar i kaszel.
Kate mam nadzieję, że w tym tygodniu będziesz trzymać synka na rękach.
Tusia super wiadomość. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyMyE wrote:Kate powiedz mi jak to kuźwa jest z tą wodą... 2l dziennie to dla mnie cel nie do osiągnięcia normalnie... ale już 2l wina w jeden wieczór to żaden problem
Caroline w ciąży nie wolno niestety furaginy.
Hej czytam o zapaleniu pęcherza ją też od 6 lat z tym walczę na noc codziennie biorę 1/2 cardury 2mg i 2tabletki furaginy. Furagine lekarze nawet w ciąży przepisuje mam teraz koleżankę z pracy i od początku bierze furagine od ginekologa. To prawda im więcej wody tym lepiej widzę po sobie w pracy 1.5l w domu może litr i widać po barwie moczuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 08:59
-
Kate śliczny brzuszek
już niedługo Maluszek będzie z Wami:) Kania zdrówka życzę
ja dziś się wyleguje maz w pracy a japuszczę sobie jakiś filmik i spać hihi ja dalej czekam na @ niech przychodzi bo wtedy znowu cykl z CLO zacznę. Caroline też co do furaginy w ciąży nie pomogę ale woda i żurawiną to dobre rozwiązania a o leki zapytaj w aptece,oby szybko Ci minęło to paskudztwo
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Nie mam pojęcia hehe no właśnie któras z dziewczyn pisała ze tak często bywa i Viola tez mi tak napisała
narazie w znaki nie wierzę jak będę mieć potwierdzone w niedziele betą to wtedy uwierzę haha.
Caroline testuje jeszcze raz w środę później w piątek i jak będzie pozytyw to idę w niedziele później w środę i później znów w niedziele na betę -
kania901 wrote:Poza tym katarem i kaszlem jest dobrze.
W środę mam wizytę to może poznamy płeć. Brzuszek rośnie.
A jak u Ciebie?
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
caroline29 wrote:Ina a ty jak się czujesz? Umówiłaś sie juz na wizytę, najlepiej w 7 tyg.
Dzisiaj będę dzwonić do lekarza się umówić jak odbiorę wyniki drugiej bety27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Ink@ wrote:Kuchcinka Słoneczko Ty nasze.. proszę o uzupełnienie w tabelce, że kolejne testowanie mam 02.02.
z góry dziękuję
:*
Szkoda ze @ sie pojawila ... BuuuStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Tusia kochaniutka ja jak zawsze do tylu haha
Niedoczytalam ze testowalas wczoraj ale juz nadrabiam zaległości i pisze wyraźnie ze sie pokazaly ll kreski no no super wieści
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:może być 01,02, i 02,02,
dwa tesciki dla potwierdzaenia, jak w tym miesiącu
nie ma sprawy! może jakiś cud będzie Moja Imienniczko hehe :*
Łoo jaaacie. Tosz to wy moje imienniczki również
I jeszcze zrób 04.02. W moje urodzinkiInk@ lubi tę wiadomość
-
Ink@ wrote:może być 01,02, i 02,02,
dwa tesciki dla potwierdzaenia, jak w tym miesiącu
nie ma sprawy! może jakiś cud będzie Moja Imienniczko hehe :*
Cykl w ktorym mi sie udalo to zatestowalam jako pierwsza i pociagnelam za sobą jeszcze 6 pozytywnych testów czyli byl szczęśliwy dla jeszcze 6 staraczek wtedy posypalo sie 7 przyszłych mamusiek do tego dodam ze byl to cykl nasz rocznicowy - 7 lat po ślubieStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny