Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszysykich w Nowym roku
Tusia piękne testy naprawdę wstrzymać się do środy z oficjalnymi gratulacjami ale już po cichu gratuluję
mój Nowy rok źle się zaczął maz się spil i się poklocilismy
Martka10 lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
No Tusia nie moglas lepiej rozpoczac Nowego Szczesliwego roku tak jak prosilas nie gratuluje ale bardzo sie ciesze z Twoich pozytywnych testow
Kuchcinko pokazywali Sylwestra pod Big Benem ale niestety nie dopatrzylam sie Ciebiemam nadzieje ze sie swietnie bawiliscie
A ja dzis przespalam 12 godz masakra chyba moj organizm juz czuje ze porod sie zbliza i nabiera energii do tego duuzo uplawow i ciagle zmeczenie trzeba sie zabrac za wyprawke bo jeszcze 5 tyg a ja jestem w ciemnej dupie za przeproszeniem...Martka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej moje kochane w tym nowym 2017 roku i znów o rok starsze...ehhhh...u mnie śluz jak woda normalnie się leje po nogach od przedwczoraj goście z sylwestra wyszli o 5 rano natomiast siostra z chłopakiem o 14:-) później na godzinkę do teściów i już opedzlowalam całą tortille z kurczaczkiem i duża pakę chipsów tak siedzę bo siedzę ale na jedno oko patrzę troszkę jeszcze jestem śpiąca trzeba będzie położyć się wcześniej teraz idę wziąć długa gorąca kąpiel w domu bardzo ciepło a mnie trzepie z zimna co siedzę w grubym swetrze
Martka10, olciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja muszę pochwalic sie ze mam kochaną żonę
dzisiaj nie wiem czemu ale taka piękna, promienieje........
jakbym od nowa w niej zakochal sieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 18:49
sheerah24, InBlue, Martka10, olciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysheerah24 wrote:Idę do gina w tym tygodniu po odbiór cytologii, o ile jest już, wcześniej zadzwonię i się upewnię, czy jeszcze nie za wcześnie. Chcę się dowiedzieć, jaki jest stan mojej cholernej nadżerki... Jak jest duża, to pewnie skierują mnie na wypalenie jej lub zamrożenie, co znowu opóźni starania. A jak mała to staram się dalej.
W połowie stycznia mam wizytę u innego gina. Mam nadzieję że już do tego czasu będę cokolwiek wiedziećsheerah24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:No to mam nadzieje, ze nadzerka jest malutka i ze dalej mozna sie starac, w ogole to musze chyb o tym troche poczytac, bo nie zabardzo wiem co to dokladnie nawet jest, jak to sie leczy i w ogole
Ja też w sumie niewiele wiem, podobno nie ma ona znaczenia jeśli chodzi o zapłodnienie, ale dla zdrowia jej obecność jest (choć też nie zawsze) niebezpieczna, bo może z niej się rozwinąć nowotwór szyjki macicy. Czasem nadżerek nie każą leczyć ginekolodzy, często podczas ciąży one znikają same, ale jak są duże to chyba każą je wyleczyć przed zajściem w ciążę -
nick nieaktualnysheerah24 wrote:Ja też w sumie niewiele wiem, podobno nie ma ona znaczenia jeśli chodzi o zapłodnienie, ale dla zdrowia jej obecność jest (choć też nie zawsze) niebezpieczna, bo może z niej się rozwinąć nowotwór szyjki macicy. Czasem nadżerek nie każą leczyć ginekolodzy, często podczas ciąży one znikają same, ale jak są duże to chyba każą je wyleczyć przed zajściem w ciążę
sheerah24 lubi tę wiadomość