Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam w Nowym Roku :*
Szybko przyznawać się kto ma kaca
Kuchcinka dawaj fotki kochanie i odzywaj się, bo po tych wszystkich zamachach człowiek siedzi i myśli czy z Sylwestra wrócą wszyscy cali i zdrowi.
Ja od wczorj rana tak młodym impreze szykowałam i tak mnie wykończyły, że padliśmy wszyscy razem w jednym łóżku. Ja jestem jak zombie a te małpy już szaleją od rana jak opentane.
Zuza piękny masz uśmiech :*
Tusia paznokcie piękne, ale to jednak nie moje gusta.
Nana oddawaj karpatkę. Uwielbiam jeść, ale to jedyne ciacho którego nienawidzę robić
Jak was nadrabiałam to tyle miałam do napisania a jak przyszło co do czego to zapomniałam. Chyba muszę notatki zacząć robić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 07:32
nana266 lubi tę wiadomość
-
czesc czolem, impra imprą zamiast pospac to ja wstalem z godz temu
moje kochaniutkie co ja mam wam powiedziec???????????????????
starsze o rok
wszyscy sie cieszą z nowego roku .......
tak naprawdę nie wiem czy to okazja do rozpaczy..... czy radochy
z roku na rok czlowiek staraszy sie robiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 08:37
InBlue lubi tę wiadomość
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa musze pochwalic sie ze wczoraj nie napilem sie i jestem bardzo z tego dumny
ehhhhh jednak możnacaroline29, MyE, Ink@, Mamusia_Ksawusia, nana266, Mila123, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja w Nowym Roku
jeszcze raz życzę wszystkiego dobrego w 2017 roku
Szygas suwaczek ci sie nie pokazał na doleWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 08:44
Ink@, InBlue, Martka10 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
caroline29 wrote:Witam sie i ja w Nowym Roku
jeszcze raz życzę wszystkiego dobrego w 2017 roku
Sxygas suwaczek ci sie nie pokażą na doleWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 08:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez jakos spac poszlam o 2, wstalam cos po 5 do dzicka (na szczescie jeszcze zasnol) ostatecznie wstalam po 7 jak mlody znowu wstal, a sylwestra spedzilam z mezem i synem, przyjechali do nas siostra z mezem i moja chrzesnica
Ink@, Tusia_87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:06
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Tusia to ja nir gratuluje ale trzymam mocno kciukast, zeby to drugie zbladlo!
My dzis pracowity dzien, wczoraj sie cos popieprzylo u szwagierki i tescie chca wracac do szwagra. A ze szwagier nie moze jechac po nich to zaszczyt spadl na nas i czeka nas wycieczka 4-godzinna w jedna str
ooł.. 4h to sporo w jedna str.. na bank by mnie ululała taka podróż -
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:To byłoby piękne zakończenie i piękne rozpoczęcie roku haha.
Wczoraj z mężem nie wierzylismy na wieczór ok 19 powtórzyłam te i tak samo dziś rano tak samo wszystkie to pink test zobaczymy jak będzie @ to się zdziwię i uznam.ze samo się oczyścilo choć tak jak mówię dziwi mnie szyjka nadal mam bardzo mokro i ten ciągły ból podbrzusza. Hmm zobaczymy.
A wczoraj nie pisałam bo chciałam jeszcze dziś trzecim potwierdzić bo w sumie miałam 1 termin testowania na 31 grudnia i przełożyłam na 5 stycznia ale nie wytrzymałam hahah
u mnie raz sucho.. myśle to przyjdzie @, za chwilę czuje znowu śluz i bądź tu mądrym wczoraj miałam negatywa i wiem, że Fasolki nie ma, a się głupio łudzę ;-P hehe a to pewnie cykl 35dniowy wiec jutro u mnie na bank @ będzie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 11:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny