Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki proszę mnię tu się nie burzyć kto kiedy bety srety robi... To dziś nie jest ważne.
.Dziś ważne jest to, iż ponieważ i prawdopodobnie....
Życzę Tym nie zaciążonym, żeby dzisiaj się schlały porządnie tak jak ja bo za rok będziemy ewentualnie pić Piccolo. Zaciążonym życzę żeby w ten dzisiejszy dzień Piccolo smakowało im jak najdroższy szampan na świecie.
Wszystkim życzę żeby rok 2017 był obfity w rzyganie, rozstępy i ból porodowy
Mój mąż jest wielki... Przyjechaliśmy dziś 130 km w poszukiwaniu czerwonych butów do sukienki ( co nie oznacza że jeszcze dziś może mnie wkurwić, bo jak już wspominałam w ideały nie wierzę)
Moja owulacja daje o sobie znać że się zbliża
Dziś ze względu na nowy rok dam się ponieść pozycji 69, 96 , 77..... A co se będę żałować...
Wszystkiego Najlepszego Kochane....
Ink@, Wojcinka, InBlue, nana266, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja już wszystko zrobiłam siedzę z mężem w salonie oglądamy tv czekamy na gości mieliśmy iść do centrum ale stwierdziliśmy po seksie z mężem że zostaniemy w domu i z sąsiadami pierwszego sylwestra opijemy
Ink@, Bluebell1984, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Buziaki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:10
Bluebell1984, Viola999, olciaa, Ink@, Natka2, Mila123, nana266, Annie1981, Effy, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Natka2. To super, u nas fajerwerki tylko na Halloween
Effy. Też myślę, że alkohol pity w bardzo początkowej fazie ciąży raczej nie zaszkodzi, bo nie ma jeszcze łożyska. Nie ma co jednak mówić, że ktoś pił alkohol i dziecko zdrowe, bo to nie zawsze na zdrowie fizyczne się przekłada. Alkohol może powodować problemy w koncentracji czyli np. problemy w nauce w szkole, ale wtedy to już nikt nie wróci myślami czy alko był pity w ciąży czy nie, winę przeważnie zrzuca się na dziecko.
Dalej nie nadrobię, bo zaraz wychodzę na imprezę. Pozdrawiam
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny