Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:10
Zuza33, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane dziołchy i chlopoku Romku
Ja również pragnę życzyć wam w tym nowym roku wszelkiej pomyślności, duzo zdrowka i miłości, pociechy z dzieci dla tych ktore maja juz wieksze szkraby
Dla staraczek cierpliwości i oby fasolki szybko dotarly na miejsce
Dla zaciazonych zdrowka i dotrwania szczesliwie do samego końca i najwazniejsze oby nasze dzieciaczki urodziły sie zdrowe i szczęśliweWojcinka, olciaa, nana266, Bluebell1984, szygas, Natka2, Ink@, Martka10, Mila123, caroline29, InBlue, kania901 lubią tę wiadomość
-
Kochani wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym Roku duuuzo wspaniałych kreseczek podwójnych
A zaciazonym spokoju K zdrówka
oby ten 2017 rok był o niebo lepszy
Natka2, Ink@, InBlue, nana266 lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:10
Zuza33, Natka2, Ink@, Martka10, Bluebell1984, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj Kuchcinka nie masz sie co burzyc. Natura nie takue cuda widziala i wg mnie jeszcze mozesz byc w ciazy.
Ja w drugiej ciazy zrobilam test 14dpo i byl negatywny a 18dpo byl cien cienia kreseczki. A teoretycznie cykle mialam 30d i owu wiem ze byla w 16dc
Mysle, ze bardziej chodzilo o to, ze taka beta jest malo wiarygodna wiec nie dowiesz sie czy mozesz spokojnie pic czy nie. Wobec tego sugeruje luzy rajtuzy, kieliszki w dlon i co ma byc to bedzie
Dziewczyny w 2017 zycze sobie i wam DZIECI!!!!!!!""""Martka10, Ink@, nana266 lubią tę wiadomość
Daniel
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Dombrusia my nago latamy jak jedziwny we dwójkę do naszego drugiego mieszkania hahaha.
Teraz mieszkamy sami, wcześniej trochę u rodziców męża, trochę u moich. Mam porównanie i stwierdzam z całą stanowczością najlepiej jak mieszkamy sami i to bez dwóch zdańWojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny