Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Szymek wlasnie się wierci chyba chce Was pozdrowić
Martynka mój brzuszek tez zaczyna rosnąć i jak leżę na boku to musze ciągle sie przekręcać zwłaszcza jak pojem sobieapetyt wrócił wiec pewnie teraz waga ruszy
ja mam w srode wizyte i az jestem ciekawa ile przybralam przez miesiac haha. I co, padlo juz na Szymka? Ladne imie
w ogole bedziecie sie starac jeszcze o jedno?
nana266 lubi tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:No pewnie tak
ja mam w srode wizyte i az jestem ciekawa ile przybralam przez miesiac haha. I co, padlo juz na Szymka? Ladne imie
w ogole bedziecie sie starac jeszcze o jedno?
ale mamy w planach za 2 lata drugie
-
Tusia ja tez Ci nie gratuluje jeszcze ale ja tam widzę piękny pozytywny tescik :p ja bym na Twoim miejscu leciała na bete.
A u mnie okresu nadal brak, mało tego, dziś zauwazylam żółte uplawy, czego nigdy wczesniej nie miałam. Moja gin tez była zdziwiona ze mialam nadzerke a nie miałam uplawow... A mam dzisiaj, 4 dni kiedy nie mam jeszcze @Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 13:31
-
Tusia. Trzymam kciuki, żeby test prawdę mówił
Ja wstałam dziś o 12:00. Wczoraj dwa razy obchodziliśmy Nowy Rok, polski i godzinę później ten w UKFajerwerki tylko w TV, bo tu nie strzelają oprócz Londynu chyba.
Ten rok witam z ekscytacją i nadzieją, bo zajdę w nim w ciążęInk@, stella_88 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny