Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Tsh za wysokie. Prolaktyne w którym dniu cyklu robiłaś?
Kuchcinka nie robiłam z obciążeniem czekam na skierowanie od lekarza na to z obciążeniem bo on chyba chemie musi mi jakąś na to przepisać nie ? -
nick nieaktualny
-
Wg mnie Malo prawdopodobne żeby tsh Ci tak skaklo w tak krótkim czasie chyba ze anty-tpo wyjdzie Ci wysokie to przy autoimmunologicznym zapaleniu tarczycy to jest możliwe ale nie wiem czy aż tak...
wg mnie któryś z tych wyników nie jest prawidłowy ale ciężko powiedziec który. I nie mowie tu o Tobie tylko o wykonaniu, bledzie aparatu albo cos w tym stylu.
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
19ina90 wrote:Ale mam nadzieję, ze nie ma górnej granicywedług OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:03
-
Kaaarooolina89 wrote:Wg mnie Malo prawdopodobne żeby tsh Ci tak skaklo w tak krótkim czasie chyba ze anty-tpo wyjdzie Ci wysokie to przy autoimmunologicznym zapaleniu tarczycy to jest możliwe ale nie wiem czy aż tak...
wg mnie któryś z tych wyników nie jest prawidłowy ale ciężko powiedziec który. I nie mowie tu o Tobie tylko o wykonaniu, bledzie aparatu albo cos w tym stylu.
według OM
nick nieaktualny
-
anq05 wrote:Też gofry robiłam
z bitą śmietaną i zmiksowanymi truskawkami
Martka10, anq05 lubią tę wiadomość
według OM
nick nieaktualnyKuchcinka jeśli okazałoby się, ze jednak masz słabej jakości komórki to artykuł jest dla Ciebie
http://www.jestemplodna.pl/jak-poprawic-jakosc-komorek-jajowych-jakosc-nasienia/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 19:19
Wojcinka, Tasza lubią tę wiadomość
-
Kaaarooolina89 wrote:Tasza ale przy takich skokach tsh i ft4 powinno szaleć a tu cisza.według OM
Kaaarooolina89 wrote:Kuchcinka ale właśnie nie zawsze lab maja tej tabletki a juz w prywatnych to bardzo rzadko.
ja jak szukałam PRL z obciążeniem to Zadzownilam do kilku prywatnych lab i mówili ze nie maja, a jak w końcu zadzwoniłam do szpitala ginekologiczno-położniczego to okazalo sie ze wykonują takie badania bez problemu i dość tanio
-
Tasza no wlasnie ta tarczyca to koszmar
ja sama mam mega problemy z nią i tsh tez mi skacze ale nie tak jak to jest u Dombrusi bez brania leków. A co najlepsze ft4 zawsze mam w górnej granicy bez względu na dawkę leku i czy ciaza czy bez ciąży.
Kuchcinka na pewno masz racje. Tylko akurat nie wiem czy tam skąd jest Dombrusia to gdziekolwiek maja te tabl w lab tzn badanie robic robią tylko tabletkę pacjentka przynosi ze soba. -
nick nieaktualnyU mnie dziecko juz spi, zaraz zaczynam wieczor z mezem
Kate zapytam lekarza co tam powie na ta moja galaretke.. mam nadzieje ze to zwykly sluz
Tak czytam o tej waszej tarczycy i moze to kwestia tego dziwnego leku euthyroxu? Napewno sa tez inne leki, moze po prostu ten tak u was dzialal? Dombrusi przy staraniach najlepszs tsh to 1, 1,5 no max 2 wszystko powyzej bym zbijala. Oczywiscie mozna sie licytowac, a 2,2 a 2,4 a to 2,6 a to moze 3 jest ok ale no chyba im mniej tym lepiej (tzn za nisko tez niedobrze). Dziwbe u Ciebie te wyniki no nie wiem co myslec.
Kuchcinka a powiedz kiedy ty ostatnio powtarzalas swoje badania ale takie zwykle hormonalne, w sensie wlasnis tarczyce, prolaktyne itp? Moze tam cos ci sie pomieszalo i przez to problem z zajsciem?
Ina super przyrostto kto kolejny do pozytywnego testu?
juz dwie zaciazone a dopiero 2 styczen, cudnie
)
19ina90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Kuchcinka ale właśnie nie zawsze lab maja tej tabletki a juz w prywatnych to bardzo rzadko.