Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia_87 wrote:No w sumie tak ja może dlatego też bym szła później bo u mnie zawsze wszystko było późniejwedług OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:04
-
Bluebell1984 wrote:Tasza, ale jeśli do tej pory zawsze biło, to nie lepiej przyjąć to za fakt oczywisty?
ja wiem, że łatwo mi tak mówić, więc mówię
Ja zacznę Wam chyba wymierzać sprawiedliwość za takie czarne myśli
Serduszko bije i ma się dobrze! Nie ma co gdybać Bejbeja Tasze doskonale rozumiem, ale w 100% zgadzam się z Tobą
Bluebell1984, Tasza lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:04
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Bo ja jestem do szpiku kości - racjonalna. Ale dopiero od niedawna. Jak mam możliwość to pilnuję. Ja żyłam pozytywnymi myślami i teraz jakoś tak wolę rozporządzać możliwościami medycznymi. Wiadomo, ze nie dam rady zapobiec oczywistościom, ale ciałka żółtego mogę pilnować, prg mogę, tsh też, krwiaki ewentualne. Żałuję, ze wtedy w czerwcu nie sprawdzałam czego mogłam. Jak macie dziewczyny dostęp do tego, co nazywają postępem w medycynie to się zabezpieczajcie. Chciałabym umieć sobie zawsze powiedzieć - zrobiłam, co się dało i wykorzystałam, co było pod ręką. Reszta już np.nie zależała ode mnie. W czerwcu tego nie zrobiłam bo liczyłam, ze pomyślnie mi się ułoży. Ja wtedy nawet prg nie zbadałam sobie. Nie jestem i nie będę wszechmocna - bo się nie da. Żadna z nas nie będzie, ale są takie proste rzeczy, których chwycić się można a odmienić może to dużo na wczesnym etapie. I to nie jest przewrażliwienie a zapobieganie.
Wojcinka lubi tę wiadomość
według OM
wiem po czym mi tak niedobrze. Dziś miałam mniejszą dawkę w zastrz. Przechodzę na inne dawkowanie. Teraz co 3 dni po 180mg prg domięśniowo. Bo chcą zobaczyć co jest lepsze - dawkowanie częstsze i w mniejszych dawkach czy rzadziej ale w większych. Przed zastrz - ok. Po - masakra. Prg jednak ma wpływ na samopoczucie.według OM
Kuchcinka wrote:Mamusia Ksawusia i Szygas podajcie terminy kolejnego testowania do tabelki, bo chyba tylko Was brakuje
Ps. jeśli kogos jeszcze to przepraszam, jest nas tak duzo ze nie ogarniam
okolo
myślę 23.01 -
Bluebell1984 wrote:Czyli po tej mniejszej dawce jest Ci lepiej, tak? No to super, że już wiadomo jak to okiełznać. Teraz już będzie tylko lepiej
Tak więc dziewczyny: Bluebell1984 - pozytywnie myśleć, Kuchcinka - na l-4 goni, Ja - badać się i pilnować (auto bez przeglądów też nie jeździ;) ). Razem zadziała.Bluebell1984 lubi tę wiadomość
według OM
cykle 28 - dniowe; 14 cs