Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:02
Zuza33, InBlue, agatek84, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
InBlue, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Hahah to widzisz jak my teraz lecieliśmy to ja ciagle mężowi takie teksty waliłam podczas całego lotku "a kiedyś to była taka katastrofa jak silnik odpadł..." "a kiedyś to nie odmrozili skrzydeł i samolot spadł, ciekawe czy nam odmrożą bo widze lód..." podczas startu mówiłam: " a najwiecej katastrof dzieje sie przy starcie" itd Haha
Najlepsze było to ze dokładnie sekundę po moim komentarzu o odladzaniu skrzydeł i ze widze lód, kapitan ogłosił ze musimy sie jeszcze zatrzymać przed pasem startowym bo bedą nas właśnie odladzacmąż na mnie spojrzał ze śmiercią w oczach i kazał mi sie zamknąć Hahaha
Ja miałabym zginąć w jakimś wypadku to chciałabym właśnie w samolocieniech chociaż bedzie z przytupem a nie tam ze jakiś zwykły samochód mnie potrąci
Taa i będzie Ci Kaczyński miesięcznicę urzadzał spryciulo
Dlatego ja mu powiedziałam że do 26 stycznia ma zakaz gadania i oglądania przy mnie bo słowo wam daje mam stracha. Córka tylko szczęśliwa i doczekać się nie może
A wczoraj u mojej mamy powiedziałam mu ze wszystkie nasze oszczędności przeleje do mamy na konto i w razie czego on gówno dostanie za to że wykrakałWojcinka lubi tę wiadomość
-
InBlue wrote:O kurcze to nieźle Natka. Ja jeszcze nigdy nie latalam i strasznie się tego boję i jeszcze mam lęk wysokości to juz w ogole..
Zuza nie ma to jak liczyć na męża. Zapytaj się go czy skusi się jednak lecieć za milion dolarów; )
Jestem w stu procentach pewna ze nawet za milion by nie poleciałInBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem jak to jest z normami prg i kw.foliowego. Kw.foliowy tez ma w normie ale dostałam receptę mimo wszystko i to na 15mg. Żona Romka też ma ten większy z recepty do suplementacji. Podobno wyniki swoje - praktyka też. Z kolei znajoma ma fany prg w wynikach laboratoryjnych, więc teoretycznie organizm powinien radzić sobie sam w tym zakresie a odkąd zaczęła brać luteinę w wyższych dawkach pomimo spełniania norm przestała doświadczać poronień. Poszukam jeszcze czegoś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 17:28
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Kuchcinka wrote:Latania nie ma sie co bać, szansa na wypadek jest jak jeden do miliona w porównaniu z codziennym przechodzeniem przez jezdnie czy jazda samochodem
lek wysokości tu nic nie przeszkadza bo w salolocie sie tej wysokości nie czuje
ogólnie jest fajnie, ja sie zawsze jaram nie zależnie jak często latam to kocham najbardziej właśnie starty, lądowanie tez jest spoko ale start fajniejszy
Ty taka podjarana, że ci chyba mój bilet oddamWojcinka lubi tę wiadomość
-
.
InBlue lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:03
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Ja sie boje latać tylko jak lecę sama bo sobie myśle że milej ginąc w jakimś towarzystwie jak juz ;P
No ale tak w ogole strach przed lotami samolotami pasażerskimi jest przerysowanyproszę sie nie bać !!
Martka10, Wojcinka, olciaa, Zuza33, InBlue lubią tę wiadomość
-
olciaa wrote:Niestety upoważnienie do konta wygasa z momentem śmieci, a posługiwanie sie czyjaś karta jest przestępstwem. Bardziej radzę testament sporządzić. Hehehe
jak juz zaczęliśmy czarny temat.
Latałam zarówno do Edenburga jak i Glasgow i kazdy mój lot był ok. Ja nienawidzę latać. Lot traktuje jak zło konieczne, niczym wizytę u ginekologa czy dentysty. I nie chodzi tu ze sie boje ale mi tam ciasto, nudno i obowiązkowo muszę łyknąć aviomarin bo mam chorobę lokomocyjna. Wkurza mnie tez to ze mega długo trzeba byc wcześniej na lotnisku. Aaaa i mega działają mi na nerwy te stewardesy czuje sie przez nie jak na bazarze.
Ja właśnie staram sie załatwiać sobie miejsca w biznes klasie żeby było więcej miejsca No i film jakiś ładny przygotowuje sobie na lot ale tez dobrze mi sie śpi w samolocie. No ale loty takie kilkunastogodzinne to dla mnie hardcore.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:04
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
olciaa wrote:Niestety upoważnienie do konta wygasa z momentem śmieci, a posługiwanie sie czyjaś karta jest przestępstwem. Bardziej radzę testament sporządzić. Hehehe
jak juz zaczęliśmy czarny temat.
Latałam zarówno do Edenburga jak i Glasgow i kazdy mój lot był ok. Ja nienawidzę latać. Lot traktuje jak zło konieczne, niczym wizytę u ginekologa czy dentysty. I nie chodzi tu ze sie boje ale mi tam ciasto, nudno i obowiązkowo muszę łyknąć aviomarin bo mam chorobę lokomocyjna. Wkurza mnie tez to ze mega długo trzeba byc wcześniej na lotnisku. Aaaa i mega działają mi na nerwy te stewardesy czuje sie przez nie jak na bazarze.
Olciaa jak mi była potrzebna twoja rada.... Jutro wypłacam wszystko i jadę na zakupyA jemu powiem, że co się miało zmarnować
Martka10, Natka2, olciaa, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
S
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Mam do nadrobienia 22 strony od wczoraj. Masakra, chyba nie dam rady
Viriki. Gratuluję
Jeżeli chodzi o latanie to słyszałam, że nie powinno się w I trymestrze z uwagi na możliwość poronienia oraz w ostatnim z uwagi na możliwość wcześniejszego porodu. Generalnie chodzi o zmianę ciśnień. Najbezpieczniejszy jest drugi trymestr.
Kuchcinka. OF później wyznaczył mi owulację, więc przepisz proszę testowanie na 14 stycznia.
Wojcinka lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 lubi tę wiadomość
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec.