Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:55
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:04
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:55
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:04
Zuza33, Wojcinka lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Muszę to napisać bo mnie język świerzbi...
Kuchcinka chyba się teraz pobawie w Martynkę ale Chuj tam, myślę że mi wybaczy.
Nie będę pisać o ciąży, o fasolkach itp.itd. Jesteś w ciąży albo nie, nic na tę chwilę tego nie zmieni.
Myślę że to nie żaden Pms ani nic innego tylko twoja podświadomość nie ma syndromu wsparcia tak jak Ty.
Myślę że tyle tu było ostatnio pozytywnych testów i wiem że Ty się z tego cieszysz i broń boże nie masz nikomu tego za złe to twoja podświadomość się zbuntowała i wybuchłaś.. A Arturek jak nie chce łykać leków to załatw mu jutro bez znieczulenia wiesz coInBlue, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:hih Zuza nie wiem czy to samo mialas na mysli, ale mi sie wydaje, ze ogolnie podswiadomosc Kuchcinki nie wytrzymala tych pozytywnych testow i przez to to wszystko.
My mozemy mowic sobie, ze bardzo sie cieszymy czyims szczesciem i poniekad tak jest, ale wiadomo, ze jak sie wokol czlowiek dowiaduje przed okresem, ze juz trzy zaciazone, widzi kilka brzuszkow ciazowych to mimo wszystko gdzies tam w srodku lapie go dol. Mozemy sobie wmawiac ze wcale nie, ze nic nas to nie rusza, ale jednak mi sie wydaje, ze cos w tym jest. I zeby nie bylo - nie chodzi o to, ze nikt sie nie cieszy z ciezarowek ani ze nikt sie nie cieszy z tych trzech pozytywow w tym miesiacu, bo wszyscy sie ciesza - ale wiadomo Kuchcinka jestes przed okresem, lada chwila go dostaniesz, czeka Cie kolejny cykl staran i byc moze po prostu dzis masz ten gorszy dzien. Bardzo dobrze, ze sobie poplakalas, to napewno lepiej zrobi. Ja czasem uwazam, ze warto sobie poplakac. Mam nadzieje, ze zbierzesz sily na kolejny cykl zeby znow starac sie o to male cudenko) ktorego zycze Ci najbardziej z calego serca :***
Toć Ba... To samo, tylko ja się dopiero od Ciebie uczę i słowa ciężko dobrać -
Rzeczywiscie przepiekna kula byla... no szkoda
Ja sie jeszcze tak tylko zastanawiam czy syn ma mnie w szpitalu odwiedzic chcialam aby na spokojnie przywital sie z malym i zeby to bylo porzadnie nagrane a zreszta ciezko mi bedzie sie z nim rozstac jak sie skoncza odwiedziny i jemu napewno tez... chyba spotkamy sie dopiero w domu nie chce zeby mnie widzial podlaczona do kroplowki i placzaca z bolu jak nawet nie bede mogla wstac. Mysle ze to lepsze rozwiazanie bedzie dla nas wszystkich jak myslicie ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SZOK I NIEDOWIERZANIE!!!!
CODZIENNIE DWIE KRESKI!!!
DZIEWCZYNY GRATULACJE!!!!!
ps. dzwonił dzis mój szef i sie mnie pytał czy jeszcze sie pojawię w pracy hehe
powiedziałam może może
on mówi, ale do stycznia jeszcze jesteś
mówię tak
a on no to tyle mi wystarczy
później robię offBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
olciaa wrote:To ja teraz ponarzekam
Cos czuje ze tylko ja zostanę tutaj jako jedna jedyna bez ciazy
Żeby nie było, wszystkim Wam z całego serca gratuluje i cieszę sie z waszych pozytywnych testów jakby były moje własne.
Ale załamka mambo ileż można sie strać!!!!! 3 cykle pod rząd bezowulacyjne...jakaś ja wybrakowana!
Olcia kochana nie martw się ja napewno szybko w ciaze nie zajde więc jak by co to razem będziemy. Ty masz cykle bezowulacyjne a ja jajowod niedrozny z którego mam owulacje. A po jakimś czasie i nam się uda
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnydlatego wiecie co, ciesze sie ze ciagle ktos tu mimo wszystko dochodzi nowy ze staraczek (wlasnie moglby juz ktos dojsc) bo mimo wszystko lepiej zeby bylo wiecej tych starajacych sie, zeby siebie wspieraly i w ogole. Nie wyobrazam sobie momentu w ktorym np zostalyby dwie osoby. Dlatego cale szczescie, ze jednak ciagle a to ktos zaciazy, a to ktos dochodzi do staraczek i mamy mniej wiecej po rowno
Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka - tak to opowiedziałaś, ze poprawiłaś mi nastrój. Chujowy miałam od rana. Leżałam i medytowałam na wizytą 10.01. Wiem, ze ta kula była ekstra, ale jakoś tak to ujęłaś, ze mimo empatii w tym względzie coś takiego było w tej historii, ze wywołało uśmiech. Poszukaj na necie - może ktoś zechce odsprzedać swoją kulę - identyczną albo taką samą. Ludzie są dziwni - pozbywają się naprawdę fajnych rzeczy - dlaczego nie takiej kuli. Prędzej czy później się pojawi gdzieś w ofercie.
Viola - test jest mega!!!!!!!!!!!!!!!!! ja to jak zawsze zawiozłabym Cię na betę, ale rób test następny jak najbardziej i wstawiaj nawet i ze 3 naraz. Będziemy interpretować.
Tuśka - nie wkurzaj nas, ze ciązy nie czujesz - bo czujesz. Masz jedynie efekt wyparcia po takim czasie starań - czyli reakcja w normie. Ciąża jest.
Farbowałam dziś farbą bez amoniaku i dupa - chwyciło mi, co 5 włos. Najgorzej na skroniach. Do poprawki, ale chyba zrobię jakieś pasemka raczej.
Nastrój mam dalej ciulaty i tak jak Wy wątpicie w swoje starania to wbrew wszystkiemu wątpię w swoje przetrwanie. Płakać mi się chce jak patrzę na staraczki, bo panicznie boję się nowego podejścia z przymusu - z czego tego razu chyba wylądowałabym na długim l-4 bo psychicznie ciężko byłoby mi to dźwignąć. Zawracam Wam tym non stop dupę, ale nie chcę dobijać męża, bo on to znosi gorzej ode mnie. Wiadomo - facet z mega silną psychika do wsparcia permanentnego. Wiecie, co policzyłam dziś ilość tych tabletek, co łykam i słabo mi się od świadomości na ten temat zrobiło. Normalnie w ciul tego jest.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Tasza wrote:Kuchcinka - tak to opowiedziałaś, ze poprawiłaś mi nastrój. Chujowy miałam od rana. Leżałam i medytowałam na wizytą 10.01. Wiem, ze ta kula była ekstra, ale jakoś tak to ujęłaś, ze mimo empatii w tym względzie coś takiego było w tej historii, ze wywołało uśmiech. Poszukaj na necie - może ktoś zechce odsprzedać swoją kulę - identyczną albo taką samą. Ludzie są dziwni - pozbywają się naprawdę fajnych rzeczy - dlaczego nie takiej kuli. Prędzej czy później się pojawi gdzieś w ofercie.
Viola - test jest mega!!!!!!!!!!!!!!!!! ja to jak zawsze zawiozłabym Cię na betę, ale rób test następny jak najbardziej i wstawiaj nawet i ze 3 naraz. Będziemy interpretować.
Tuśka - nie wkurzaj nas, ze ciązy nie czujesz - bo czujesz. Masz jedynie efekt wyparcia po takim czasie starań - czyli reakcja w normie. Ciąża jest.
Farbowałam dziś farbą bez amoniaku i dupa - chwyciło mi, co 5 włos. Najgorzej na skroniach. Do poprawki, ale chyba zrobię jakieś pasemka raczej.
Nastrój mam dalej ciulaty i tak jak Wy wątpicie w swoje starania to wbrew wszystkiemu wątpię w swoje przetrwanie. Płakać mi się chce jak patrzę na staraczki, bo panicznie boję się nowego podejścia z przymusu - z czego tego razu chyba wylądowałabym na długim l-4 bo psychicznie ciężko byłoby mi to dźwignąć. Zawracam Wam tym non stop dupę, ale nie chcę dobijać męża, bo on to znosi gorzej ode mnie. Wiadomo - facet z mega silną psychika do wsparcia permanentnego. Wiecie, co policzyłam dziś ilość tych tabletek, co łykam i słabo mi się od świadomości na ten temat zrobiło. Normalnie w ciul tego jest.
Tasza przecież się wszystko udało i nie ma co lamentować. Już stało się to koniec starań, zaraz rodzisz!
ja to mam takie hormonalne skoki że w ogóle wszystko jest do dupy. ale chyba tak musi być
Tasza lubi tę wiadomość
-
Effy wrote:SZOK I NIEDOWIERZANIE!!!!
CODZIENNIE DWIE KRESKI!!!
DZIEWCZYNY GRATULACJE!!!!!
ps. dzwonił dzis mój szef i sie mnie pytał czy jeszcze sie pojawię w pracy hehe
powiedziałam może może
on mówi, ale do stycznia jeszcze jesteś
mówię tak
a on no to tyle mi wystarczy
później robię offwedług OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne