Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola mms doszedł dokładnie 6 min temu o 15:38 :}
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:54
-
Kuchcinka Tobie tez się uda zobaczysz!! A może to hormony ciążowe szaleją i stad ten płacz? Ja naprawde wierze w Twoja ciążę serio!!! A wiesz mi ten cień cienia cienia wyszedł 14dpo.. No to sama powiedz ze jest nadzieja prawda??
-
nana266 wrote:Mila tez mam wizyte 10
Dlatego ja twz nie chce tak bardzo odkładać kompletowania wyprawki, zwłaszcza ze musze dużo leżeć i pod koniec to juz się chyba nie rusze
A jak Twój synek reaguje na to ze będzie mial braciszka?opowiadamy mu jak to bedzie ze juz nigdy nie bedzie sam i jak to dziecko czesto marudzi ze mu sie nudzi tak za chceile bedzie tesknil za taka nuda samemu jak mu nikt nie przeszkadza pokazalismy mu filmik jak czworakowal i ze maly jak sie nauczy to tak ciagle bedzie za nim chodzil i podbieral zabawki to sie cieszy. Ale wie tez jak bedzie na poczatku nie chce zeby mial w glowie obraz slodziaka ale wie ze dzieci takie male nie umieja mowic i ze czesto bedzie plakal i pewnie go tym budzil ze bede musiala z nim duzo siedziec to powiedzial ze jesli chce to on mi bedzie pomagal i cos przyniesie
mysle ze bedzie dobrze jak tylko dojde do siebie po cc to mu wynagrodze ten czas i porzadnie sie wybawimy.
Martka10 lubi tę wiadomość
-
.
-
Kuchcinka wrote:Jeszcze sie o ta kule teraz drugi raz wkurwilam bo jak ona upadała to rozbiła sie "tylko" kula a podstawka i figurka w środku były całe. Ja od razu w ryk wybiegłam do sypialni i po chwili wracam i mowię do Artura zeby mi tej kuli tylko nie wyrzucał. Juz ja cos sobie z nią wymyślę jak ja odratować. Teraz wróciłam do salonu a on oczywiście zdarzył ja wyrzucić potem ja wyjął ze śmietnika ale figurka juz sie połamała i ja znowu w płacz... Artur oczywiście mówi ze przyklei ale juz ja to kuźwa widze
-
.
-
.
-
Kuchcinka wrote:No szaleją bo tyle ich przyjmuje ze musza szaleć - przed owu clo po owu luteina na pewno robią swoje i jeszcze zastrzyk z ovitrelle w środku cyklu
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
.
Effy, Ink@ lubią tę wiadomość
-
.
nana266 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:55