Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymonia93 wrote:Witam Was
Mam taki problem. Przed miesiaczka mialam temperature 37.1pod pacha dluzszy czas. Mdłości zawroty glowy.Biore luteiine od 21-25dnia cyklu.Dzien przed miesiaczka zrobiłam test ciązowy o 5 rano. Robilam go zaspana i myslalam ze jest negatywny. Po 4 godzinach na tescie widzialam blada 2 kreske. Wiem ze to sporo czasu i test nie jest wazny. Dla pewnosci popoludniu zrobilam kolejny i byl negatywny. Nastepnego dnia dostalam miesiaczke tylko ona jest mniej obfita niz zawsze do tego mam oslabienie i temperature ciała 36,3 zawroty glowy mdlosci i biegunke. Czy mimo wszystko jest mozliwosc ze jestem w ciąży? Bardzo sie martwie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:to z tym szczesciem jeszcze poczekam.. bo zwidy tez miewam:P:P
Zobaczymy co się wydarzy..
ogólnie szkoda mi tego wina bo już nawet na nie z Zuzą się umówiłam.. wiec moja nieświadomośc chyba jest wygodniejsza;) -
nick nieaktualnyolciaa wrote:To ja teraz ponarzekam
Cos czuje ze tylko ja zostanę tutaj jako jedna jedyna bez ciazy
Żeby nie było, wszystkim Wam z całego serca gratuluje i cieszę sie z waszych pozytywnych testów jakby były moje własne.
Ale załamka mambo ileż można sie strać!!!!! 3 cykle pod rząd bezowulacyjne...jakaś ja wybrakowana!
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:to z tym szczesciem jeszcze poczekam.. bo zwidy tez miewam:P:P
Zobaczymy co się wydarzy..
ogólnie szkoda mi tego wina bo już nawet na nie z Zuzą się umówiłam.. wiec moja nieświadomośc chyba jest wygodniejsza;)
Spoko Viola wezmę to na klatę i zwierzę się z tym winem -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:53
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Monia czuje się różnie
ogólnie jeśli chodzi o stan fizyczny to nie narzekam, uważam że ciąża mnie oszedzila, nie miałam żadnych problemów, nie puchłam, nie miałam obrzęków (czasami wieczorem łydki mam lekko spuchniete ale to takie "w normie", obcy by raczej tego nie zauważył, raczej ja po sobie czuje), śmieje się do męża, że będziemy mieć lysego synka bo przez całą ciążę to zgage miałam może tylko z tydzień i to dopiero w 3 trymestrze, jakoś jeszcze przed świętami. Na kręgosłup też jakoś za bardzo nie narzekam
najbardziej to fizycznie czuje te skurcze przepowiadajace, bo mam je naprawdę często i kości w dupie heh nie mogę za długo nawet leżeć na którymś z boków bo zaraz biodro mnie boli, także przewracam się co rusz z jednego boczku na drugi. coraz częściej czuje jakieś klucia w pipce gdzieś głęboko, tak jakby mój artysta mały w główki mi w szyjke zapodawal hehe
brzuch mam już naprawde nisko więc zdarza mi się chodzić jak pingwin czy kaczka
przytyłam łącznie ok 17,5kg ale w sumie i tak jestem zadowolona bo ważę obecnie ok 73kg przy wzroście 170cm
A psychicznie ? hmm... czasami mam momenty, że wsluchuje w te skurcze z nadzieją "a może teraz się rozkreci" bo chciałabym mieć to wszystko już za sobą. A czasami to tak sobie myślę patrząc na ten falujacy brzuch i niedowierzaniem, że on tam jestw głowie mam "co ? naprawdę? to już? mamy dziecko ? Boże! on zaraz będzie! jak to będzie jak on będzie?" i kończę te myśli na "niech sobie jeszcze tam posiedzi" haha
Po twojej wypowiedzi widzę ze jestes juz gotowa na przyjście dzidziusia
No wlasnie jak ciąża przebiega prawidłowo to az mily jest ten stan
Miejmy nadzieję ze wszystko pomyślnie pojdzie i szybko urodzisz, zebys sie dlugo nie męczyła..
Ktory miesiac lub miesiące minęły ci najszybciej? -
nick nieaktualnyolciaa wrote:To ja teraz ponarzekam
Żeby nie było, wszystkim Wam z całego serca gratuluje i cieszę sie z waszych pozytywnych testów jakby były moje własne.
Ale załamka mambo ileż można sie strać!!!!! 3 cykle pod rząd bezowulacyjne...jakaś ja wybrakowana!
-
nick nieaktualnyInk@ - to tak jak ja z moim, jemu się podobają imiona typu Stefan, Tadeusz, takie starsze imiona i już raczej nie modne, a mi się podoba np Franek, stare ale modne, Antek, Ksawery, Filip, Marcel, Ignacy, Oskar, Maksymilian
nie dogadamy się raczej hehe, on już nazywa fasolkę Stefan xD chodź nie wiadomo co tam jeszcze siedzi xD
Viola999 - Tyyyy nie dobra! no gratki
Dziewczyny! idziecie jak burza! oby tak dalej!
Kurde, nie chcę mi się obrać ziemniaków do karkówki i nawet jej wstawić do piekarnika i jeszcze ogarną trochę w mieszkaniu, ehh, znajoma mówiła mi dzisiaj, że jestem jakaś blada, w sumie to tak sobie się czuję, śpiąca jestem i w ogóle, mam nadzieję, że znowu nie będę chora ;/ kupiłam sobie dzisiaj 2 pary dresównie wiem, jak bym czuła, zwłaszcza jak siedzę, że mi trochę ciasno, jak jestem w dźinsach, już sama nie wiem, w sumie to z 8cm mi przybyło w pasie ;p
Ink@ lubi tę wiadomość
-
olciaa wrote:To ja teraz ponarzekam
Olciaa po pierwsze Tusia też ponoć bezowulacyjny miała
Po drugie... Kopnął Cię ktoś kiedyś w coś...
Po trzecie ja się czuję jak bym 12 miesięcy bezowulacyjne miała.
:-*
-
nick nieaktualny