Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczy y a ja wpadlam na taki pomysl: a moze zamiast z terminami testowania to zamieszczajcie w waszej tabelce ostatni termin okres? Wtedy kazda bedzie mniej wiecej widziala, kiedy kto ma ktory dzien cyklu bo tak to wlasnie ja sie juz np gubie ... Moze chociaz w nawiasie taka informacja?
-
Viola. Gratuluje, w koncu!
Olciaa. Ja mam podobnie jak Ty. Ciesze sie, ze dziewczyny zachodza ale tez jest mi przykro, ze same pozytywy a u mnie nic. Bedziemy dalej starac sie razem
Chociaz widze tu taka prawidlowosc, ze te co najbardziej narzekaja, ze nigdy w ciaze nie zajda, zaraz pokazuja pozytywolciaa lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Viola. Gratuluje, w koncu!
Olciaa. Ja mam podobnie jak Ty. Ciesze sie, ze dziewczyny zachodza ale tez jest mi przykro, ze same pozytywy a u mnie nic. Bedziemy dalej starac sie razem
Chociaz widze tu taka prawidlowosc, ze te co najbardziej narzekaja, ze nigdy w ciaze nie zajda, zaraz pokazuja pozytywolciaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:04
InBlue, olciaa, Martka10, Annie1981 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka2 wrote:Ej Kate! A ja Ci nie zdazylam pogratulowac! Hahah gratuluje pozytywnego testu 9 miesiecy temu!!! ;* a teraz to juz tylko szczesliwego i lekkiego rozwiazania ;d
Dziewczyny, kazda z was w koncu bedzie w upragnionej ciazy! Tylko na kazda przyjdzie inny czas. Organizm sam wie kiedy jest gotowy na przyjecie dziecka.
Dobra ja posprzatalam caaaala kuchnie, mam piec worow smieci do wyniesienia a kregoslup mi w dupe wchodzi, robie obiad i do lozka, bo sie polamie za chwile... -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Co wiecej, mialam slad bialka, teraz nie mam nic. Mocz byl metny - teraz przejrzysty, kolor byl ciemnozolty, teraz zolty. Leukocyty byly 3+ teraz nie ma w ogole. Nablonki byly nieliczne teraz sa pojedyncze. Tamte wyniki wskazywaly jakby na jakas infekcje a te nowe sa idealne.
-
nick nieaktualnyOlciaa i cala reszta dziewczynki nie poddawajcie sie
nie umiem znalezc odpowiednich slow zeby was pocieszyc, bo co by tu pomoglo? Slowa "zobaczysz w koncu sie uda" slyszalyscie juz pewnie z milion razy, moge jedynie wam powiedziec, zebyscie spojrzaly na te wesole minki przy osobach ktore jeszcze niedawno byly na tym samym etapie co wy :-*
olciaa, Annie1981, Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Mila123 wrote:Viola kochana ogromne gratulacje bardzo bardzo sie ciesze ze Ci sie udalo
juz sie nie moge doczekac Twojej wizyty usg
choc na to jeszcze chwile zaczekam ale naprawde bardzo Ci gratuluje
zycze spokojnej ciazy
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:04
Martynka1234 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Tak kochana juz niewiele zostalo cc w 38 lub 39 tyg moze dowiem sie teraz na wizycie 10 stycznia. Ale ja w pierwszej ciazy nie odczuwalam zadnych dolegliwosci ( mialam 22lata) nawet z rana w Wigilie jeszcze w kuchni pracowalam i ostatnie porzadki robilam i nic nie przepowiadalo ze mi wody w ten sam dzien odejda a teraz ( jutro koncze 28 lat) do tej pory bylo ok mialam zaczac robic wyprawke ok 27 tyg ale jakos tak zlecialo czulam sie dobrze i to poprzekladalismy troche w czasie a ja juz odczuwam koncowke tej ciazy. Jestem ciagle senna ostatnio przespalam 16 godz kolejnego dnia 14 a jak wstalam to i tak nie mialam na nic sily. A teraz w ogole spac nie moge na prawym boku jak sie poloze to maly odrazu kopie na plecach mi sie zle oddycha a na lewym poleze troche i musze wstawac pochodzic bo juz nie moge normalnie i leze i sie mecze a przejde pare krokow i musze odpoczac bo sape jak niedzwiedz... w srode jade po wyprawke musze juz na raz wszystko kupic bo napewno pozniej nie bede miala sily pewnie usiade wna hurtowni a maz bedzie znosil rzeczy do oceny. Ale juz naprawde niedlugo i jak to zwykle bywa i sie ciesze i sie boje to akurat naturalne u kobiet. Ale bardziej sie nie moge doczekac tego maluszka. I tesknie za zalozeniem normalnych jeansow, spaniem na brzuchu za nie uwazaniem takim na siebie taka zabawa z synem na maksa gdzie sie przewracamy sciskamy i zeby go w koncu podniesc na rece i ucalowac...
Natka2, Martka10 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:54