Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:03
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka2 wrote:Kiszone to sa jedynie sloiki w mojej szafie haha nie no zwykle sloiki duze i male i rozne rozniste. Mialam zamiar zbierac, zeby cos robic w sloiki, ale mi nie wyszlo, teraz dopiero sie tym zajme jak juz urodze, bo nie chce z kupnych warzyw i owocow robic z tych sklepowych. A sloikow ciagle przybywa
musze wyrzucic chociaz 2/3
-
nick nieaktualnyKate dokladnie tak jak mówisz tymbardzoej ze ja zawsze przed kazdym usg mialam stracha czy dziecko zyje i rusza sie.. Po tym szpitalu zostal taki iraz w głowie a teraz co jakis czas ale poczuje ze cos tam sie rusza, pewnie za jakis czas beda to regularne częstsze ruchy ale cieszę sie juz z tych
Na kiedy masz termin
? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:58
Viola999, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Viola ze kurde ale Ci sie lanie na dupę należy!
tyle histerii i smutków, jeszcze rano pisałaś ze masz dosyć gatki o staraniach a Ty juz w ciazy!!!!
i w ogóle to nie łaska przywołać mnie na forum albo chociaż napisać sms "hej Kuchcinka jestem w ciazy pozdro" ?!
nieładnie nieładnie
Hehe a tak serio to mega sie cieszę!!! Koneicznie powtórz test jutro rano z pierwszego moczu , dzisiaj juz nie sikaj bo bez sensuszkoda ze nie chcesz iść na betę ale to Wasza broszka nie chce mi sie juz kolejnej namawiać
Ja mam dzisiaj 13dpo jeśli pojutrze nie przyjdzie @ to w 16dpo zrobię test, ale @ na bank przyjdzie
Tosz ja dwa MMS naskrobałam:PWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 14:13
Kaaarooolina89, Natka2 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:58
Martka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was
Mam taki problem. Przed miesiaczka mialam temperature 37.1pod pacha dluzszy czas. Mdłości zawroty glowy.Biore luteiine od 21-25dnia cyklu.Dzien przed miesiaczka zrobiłam test ciązowy o 5 rano. Robilam go zaspana i myslalam ze jest negatywny. Po 4 godzinach na tescie widzialam blada 2 kreske. Wiem ze to sporo czasu i test nie jest wazny. Dla pewnosci popoludniu zrobilam kolejny i byl negatywny. Nastepnego dnia dostalam miesiaczke tylko ona jest mniej obfita niz zawsze do tego mam oslabienie i temperature ciała 36,3 zawroty glowy mdlosci i biegunke. Czy mimo wszystko jest mozliwosc ze jestem w ciąży? Bardzo sie martwiemonia93 -
nick nieaktualny
-
monia93 wrote:Witam Was
Mam taki problem. Przed miesiaczka mialam temperature 37.1pod pacha dluzszy czas. Mdłości zawroty glowy.Biore luteiine od 21-25dnia cyklu.Dzien przed miesiaczka zrobiłam test ciązowy o 5 rano. Robilam go zaspana i myslalam ze jest negatywny. Po 4 godzinach na tescie widzialam blada 2 kreske. Wiem ze to sporo czasu i test nie jest wazny. Dla pewnosci popoludniu zrobilam kolejny i byl negatywny. Nastepnego dnia dostalam miesiaczke tylko ona jest mniej obfita niz zawsze do tego mam oslabienie i temperature ciała 36,3 zawroty glowy mdlosci i biegunke. Czy mimo wszystko jest mozliwosc ze jestem w ciąży? Bardzo sie martwie
Dzień Dobry
Do Lekarza idź.
-
nick nieaktualny