Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Effy wrote:Tasza przecież się wszystko udało i nie ma co lamentować. Już stało się to koniec starań, zaraz rodzisz!
ja to mam takie hormonalne skoki że w ogóle wszystko jest do dupy. ale chyba tak musi byćwedług OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Kuchcinka minuta ciszy dla kuli
Była piękna.
Ty jesteś silna kobitka, choćby skały srały dasz radę i jeszcze pocieszysz każdą z nas. Ktoś ma jakiś plan dla Ciebie i wszystko jest wkalkulowane. Jesteś bardzo dobrym człowiekiem i los Ci to wszystko wynagrodzi.Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Takie wszystkie szczęśliwe że chyba musimy się umówić na jakieś zbiorowe samobójstwo
Tasza nie łam się a jak Ci źle to zrób se zastrzyk
Czy ktoś mieszka blisko Violi bo ja aktualnie nie mogę bo dziecko chore a koniecznie trzeba nią wstrząsnąć... Ja z nią nie dam rady
Na poprawę humoru powiem wam że napisała do mnie Viola. (w pokoju moja córka która myli V z Y)..
Telefon zadzwonił a me dziecko czyta, czyta i woła " MAMO JAKIŚ YETI PISZĘ DO CIEBIE " HAHA Viola -YetiInBlue, Wojcinka, Tasza, Mila123, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Viriki a co u Ciebie jak tam życie w stanie błogosławionym Ci idzie od wczoraj?
-
Kuchcinka wrote:Tasza po to tu jesteśmy zeby zalewała nas swoimi problemami i obawami a nie męża
mężom trzeba dać spokój bo oni sa SUAAAABI
ja tam jestem pewna ze z tyloma lekami i pod taka opieka lekarzy wszystko u Ciebie sie dobrze skończy i za kilka miesięcy urodzisz swojego upragnionego maluszka
:*
według OM
Tasza ja mam często takie myśli jak Ty ale za chwile sobie mysle co ja mogę na to poradzić? Czy bede leżeć i plakac czy śmiać sie i cieszyć nic nie zmienie. Oczywiście to pomaga tylko na chwile ale zawsze cos
)
Tasza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMila123 wrote:Rzeczywiscie przepiekna kula byla... no szkoda
Ja sie jeszcze tak tylko zastanawiam czy syn ma mnie w szpitalu odwiedzic chcialam aby na spokojnie przywital sie z malym i zeby to bylo porzadnie nagrane a zreszta ciezko mi bedzie sie z nim rozstac jak sie skoncza odwiedziny i jemu napewno tez... chyba spotkamy sie dopiero w domu nie chce zeby mnie widzial podlaczona do kroplowki i placzaca z bolu jak nawet nie bede mogla wstac. Mysle ze to lepsze rozwiazanie bedzie dla nas wszystkich jak myslicie ?ja po porodzie naturalnym czulam sie super i mnie odwiedzali i teraz tez bede chciala zeby corka przyszla. U kolezanki po cesarce tez bylam i nie byla pod kroplowka i nie plakala z bolu
mozesz przejdziesz cesarke dobrze i bedziesz jeszcze dzwonila do syna, zeby przyjechal z tatusiem, a jesli nie bedziesz miala sil to po prostu w domu zobaczy malego
-
Zakutaliozwalam tabelkę o ciężarną Violę a co!
jak wy nie chcecie wierzyć s swoje ciaze to ja w nie będę wierzyła za Was :*
Tasza, Kaaarooolina89, Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Takie wszystkie szczęśliwe że chyba musimy się umówić na jakieś zbiorowe samobójstwo
Tasza nie łam się a jak Ci źle to zrób se zastrzyk
Czy ktoś mieszka blisko Violi bo ja aktualnie nie mogę bo dziecko chore a koniecznie trzeba nią wstrząsnąć... Ja z nią nie dam rady
Na poprawę humoru powiem wam że napisała do mnie Viola. (w pokoju moja córka która myli V z Y)..
Telefon zadzwonił a me dziecko czyta, czyta i woła " MAMO JAKIŚ YETI PISZĘ DO CIEBIE " HAHA Viola -Yetiwedług OM
Tasza wrote:nie wiem - zamiast chociaż cieszyć się jakby nie było chwilą obecnż póki nie wiem nic, co by było z wiadomości do dupy to łażę i smęcę. Apetytu tez nie mam w ogóle na tej chemii jaką pompują we mnie. Nic nie tyję. Zatrzymało mi się na 55kg i ani rusz. Zastanawiam się nawet czy aby nie chudnę przypadkiem. Wiecznie mnie mdli - od ciąży, czy od leków - nie wiem.
i być gruba jak bela.
Kaaarooolina89, Tasza lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Zakutaliozwalam tabelkę o ciężarną Violę a co!
jak wy nie chcecie wierzyć s swoje ciaze to ja w nie będę wierzyła za Was :*
Kuchcinko właśnie dlatego mnie ona denerwuje. Dostałam wiadomość ze zdjęciem podpisaną biel Vizira... Ja dalej widzę kreskę ale kazalam jej rano jeszcze zrobić a ona nic se z tego nie robi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcece2998ae6.jpg -
Kaaarooolina89 wrote:Tasza ja mam często takie myśli jak Ty ale za chwile sobie mysle co ja mogę na to poradzić? Czy bede leżeć i plakac czy śmiać sie i cieszyć nic nie zmienie. Oczywiście to pomaga tylko na chwile ale zawsze cos
)
według OM
nick nieaktualny
-
Effy wrote:mi tak brzuch urósł że naprawdę mam taką bluzę XS dopasowaną na suwak i dziś ją mam i jest cała naciągnięta jakbym kieszenie sobie chusteczami wypchała. Nie wiem czy chcesz tak tyć jak ja
i być gruba jak bela.
według OM
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:55
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Kuchcinko właśnie dlatego mnie ona denerwuje. Dostałam wiadomość ze zdjęciem podpisaną biel Vizira... Ja dalej widzę kreskę ale kazalam jej rano jeszcze zrobić a ona nic se z tego nie robi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcece2998ae6.jpg
Widzę 2 kreski !!!!Wojcinka, Tasza lubią tę wiadomość