Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka2 wrote:
moj max przeszedl na diete! Nareszcie!
Szwagier bedzie mial drugiego syna! Tez super!dla mnie corcia prosze ;d
A szwagierka prawdopodobnie zostawi meza, cale szczescie. Dzis szwagier ich dzieciaki bierze do siebie i bedzie gadac z siostra. Podobno on ja bil. Buc pierdolony, nirch sie kurwa zmierzy ze szwagrem albo moim mezem!według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
Viriki jak tam jak sie czujesz?
jak emocje?
Martynka lepiej bym tego nie ujęłazmieńcie dealera dziewczyny serio
Tasza, Martynka1234, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:
moj max przeszedl na diete! Nareszcie!
Szwagier bedzie mial drugiego syna! Tez super!dla mnie corcia prosze ;d
A szwagierka prawdopodobnie zostawi meza, cale szczescie. Dzis szwagier ich dzieciaki bierze do siebie i bedzie gadac z siostra. Podobno on ja bil. Buc pierdolony, nirch sie kurwa zmierzy ze szwagrem albo moim mezem!
ale tak czy siak... jak mozna bic kobiete? -
A to przepraniam nadrobilam po lebkach
Czuje sie spoko tylko sikam non stop, kluje mnie w podbrzuszu i mam ciagle niesmak.
W czwartek mam wizyte u gina, miala byc kontrolna przed ciazanie odwolywalam bo w IE to dopiero w 12t pewnie zrobia mi skan wiec skorzystam i chociaz zobacze czy zarodek w macicy jest.
Wojcinka, Martka10, Mila123 lubią tę wiadomość
Daniel
-
Viriki wrote:A to przepraniam nadrobilam po lebkach
Czuje sie spoko tylko sikam non stop, kluje mnie w podbrzuszu i mam ciagle niesmak.
W czwartek mam wizyte u gina, miala byc kontrolna przed ciazanie odwolywalam bo w IE to dopiero w 12t pewnie zrobia mi skan wiec skorzystam i chociaz zobacze czy zarodek w macicy jest.
Wojcinka, Martynka1234 lubią tę wiadomość
według OM
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:04
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:51
Tasza lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:A wy jedze jedne...
Księdza mialam to musiałam dostać kilka słów otuchy;)mało co mu testu w kopertę nie wcisnelam
Oficjalnie mówię :jestem w ciąży nic nie robię testu.. tosz tam dwie kreski jestdla nas ....
albo choć 1 marny teścik?
Wojcinka lubi tę wiadomość
według OM
nick nieaktualnyViola999 wrote:A wy jedze jedne...
Księdza mialam to musiałam dostać kilka słów otuchy;)mało co mu testu w kopertę nie wcisnelam
Oficjalnie mówię :jestem w ciąży nic nie robię testu.. tosz tam dwie kreski jestRANO Z PORANNEGO MOCZU. Kupic i Ci wyslac?
czy juz sama sie przejdziesz do apteki?
-
Natka2 wrote:Tasza ja watpie, ze ona odejdzie, bo sie jego boi na moje. No ale zobaczymy. Szwagier ma zadzwonic pozniej po roznowie z nia co dalej. Glupia bedzie jak nie skorzysta. Szwagier powiedzial, ze bierze ich do siebie i wszystko pomoze ogarnac i prace na juz jej moze zalatwic. Takze kuzwa ja bym sie sluchala brata. Ale watpie, ze ona to zrobi. No zobaczymy. Najbardziej zal mi dzieci...
Natka2 lubi tę wiadomość
według OM
Bo w pracy nad przemocą nie wykańczają tak bardzo sami przemocowcy (są jacy są - wiadomo wkurwiają), ale Ci współuzależnieni miotający się od jednej obietnicy do kolejnej itd. a najgorzej jak rosną w takich warunkach dzieci. Świetny wkład w rozwój. Bo dziecko marzy żeby rosnąc w przemocowych warunkach.według OM
nick nieaktualny