Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Mój chłopak zadzwonił do znajomej ginekolog i ona powiedziała, że nic się nie stanie, że po prostu będzie się wolniej wchłaniać i żebym uważała... masakra, ja to chyba se kupię pojemniczki na leki, żebym się nie pomyliła znowu...
Teraz napewno będziesz pamiętać
Nadeszła bezsenność najadłam się jeszcze teraz olaboga umrę ale zanim umrę to pęknę he he
-
KateA92 wrote:jeszcze kilka malych kawałków wyleciało, ale już raczej takich czystszych, te pierwsze były bardziej podbarwione brunatnie. nic więcej się nie dzieje póki co.
Idę spać. dobranoc
Onaa nic Ci nie będzie :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dombrusia wrote:Nie mam ani tego ani tego do endo dostałam skierowanie od rodzinnej zrobiłam cały pakiet tarczycy plus antyciala i wszystko ok. Dostałam jedyne jod(kelp) jem 3 kapsułki wiesiolka i femibion natal oprócz tego na przewlekłe zapalenie pęcherza 2tabletki furaginy + pół tabletki cardury na noc i oslonowo lacibios femine
A jak wiesiołek na Ciebie działa?Anette93
-
nick nieaktualny
-
Dombrusia wrote:Tak jak się przebudzisz pakujesz w pipke termometr ja tak przynajmniej robiłam. Codziennie rano o tej samej porze. Nie wstawaj wcześniej z lozka
Jeśli chcesz możesz ich używać ją mam mnóstwo ale jakoś im zbytnio nie wierzę to już twój wybór
A wy ile stracie się o dziecko?Anette93
-
onaa123 wrote:Mój chłopak zadzwonił do znajomej ginekolog i ona powiedziała, że nic się nie stanie, że po prostu będzie się wolniej wchłaniać i żebym uważała... masakra, ja to chyba se kupię pojemniczki na leki, żebym się nie pomyliła znowu...
Słyszałam, że stosowałaś ovarin, chciałam się dowiedzieć jak działał na Ciebie? Pomagał coś?Anette93
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Anette93. Koniecznie musisz iść do ginekologa, rok starań to zdecydowanie za długo na brak wizyty u ginekologa, jeżeli rzeczywiście ani razu w miedzy czasie nie byłaś na badaniu ginekologicznym.
Ponad to skoro staracie sie o dziecko od roku to kwas foliowy powinnaś przyjmować od minimum roku, a tak na prawdę od roku i 3 miesięcy, bo kwas foliowy powinno sie teoretycznie zacząć przyjmować 3 miesiące przed rozpoczęciem starań.
Co do ovariunu to nie pomogę bo nigdy nie brałamAnette93 lubi tę wiadomość
-
Kate wiem ze bedą emocje, ale napisz nam ze rodzisz jak będziesz w drodze do szpitala
hihi
Dobranoc kochane , ide zgwałcić jeszcze swojego chorego męża, a co -
nick nieaktualny
-
Stella organizm wariuje, mi na piczatku włosy sie przetluszczaly strasznie teraz juz mniej, a wypryskow nie mam na okres mnie wysypywalo a teraz mam spokój.
Kate w takim razie daj znac jak po wizycie, tak samo sie nie mogę doczekać jak ty
Anette93 fajnie ze dolaczylas , rok staran do dlugo , my ty po 3 miesiącach staran panikowaltsmy latalysmy do gin a ciebie podziwiam ale lec jak najszybciej do dobrego gin, moze na poczatek monitoring aby sprawdzić czy pęcherzyki pękają. Warto tez zbadac nasienie i drożność jajowodow .Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyHej robaczki.
Pisałam wam ostatnio, że mam jakieś złe przeczucia co do tego cylku
I chyba słusznie, bo wczoraj mało na pogotowiu nie wylądowaliśmy...
Brzuch od rana bolał miesiączkowo jak zwykle, ale wieczorem zaczął się koszmar. Nie dość, że przychodziły co jakiś czas fale w których lało się ze mnie DOSŁOWNIE ciurkiem to ból był nie do zniesienia. Najpierw bardzo mocno bolało podbrzusze. Później ból rozszedł się aż na nogi...! Bolało po same pięty. Siedziałam i zwijałam się chyba gorzej niż przy porodzie. Wzięłam 4x no spa max i nic. Jak bolało tak już zostało.
Położyłam się do łóżka, bo już nie dawałam rady gdy doszły lekkie zawroty głowy i mdłości i zasnęłam.
Co się obudziłam to widziałam jak mąż przy mnie siedzi i tylko pytał czy wszystko ok. Dziś widzę, że gdy spałam przygotował wszystko na wyjazd do szpitala gdyby coś się działo. Nawet auto wyciągnął z garażu. Więc chyba nieźle go nastraszyłam .
Ale jest już trochę lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 07:26