Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:54
stella_88 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Isi 87 i Wiktoria witam
X
Kania wszystkiego najlepszego
X
Kate to tuz tuz, juz bliżej niz dalej aby poród byl lagodny, strasznie nie mogę się doczekać kiedy oglosisz ze fabianek na swiecie
X
Monia tez sie czuje jak słoń , jestem niska i u mnie nawet te 5 kg na plusie to jest dużoMonia1028, Martka10, kania901 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Isi 87 i Wiktoria witam
X
Kania wszystkiego najlepszego
X
Kate to tuz tuz, juz bliżej niz dalej aby poród byl lagodny, strasznie nie mogę się doczekać kiedy oglosisz ze fabianek na swiecie
X
Monia tez sie czuje jak słoń , jestem niska i u mnie nawet te 5 kg na plusie to jest dużo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Dziewczyny to, że nie zaobserwowalyscie czopu u siebie to też normalne. czasami on po prostu do toalety wypada przy wyproznianiu i nawet nie zdąży się go zobaczyć
a wizytę mam jutro na 9:30Natka2, Dombrusia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Staram się z mężem o dziecko już od roku. Mam niedoczynność tarczy. Moja endokrynolog mówi, że powinnam zajść w ciążę bo wyniki mam ok. Mimo tego dalej nic. Skierowała mnie na jakieś badania. Do ginekologa jeszcze się nie umówiłam bo myślałam, że brak ciąży to wina tarczycy. Początkiem tygodnia mam zamiar umówić się do doktora Przybycienia w Tarnowie bo słyszałam, że jest dobry. Dzisiaj mam 4 dzień cyklu. W 2 dniu zaczęłam brać OVARIN a kilka dni wcześniej kwas foliowy.
Chciałam zapytać czy dobrze zrobiłam zaczynając brać Ovarin podczas miesiączki?? Nigdzie nie mogłam znaleźć inf na temat tego kiedy zacząć go stosować. Dodatkowo proszę o informację jak na was zadziałał i czy zaszłyście w ciąże dzięki niemu.Anette93
-
Anette93 wrote:Cześć dziewczyny!
Staram się z mężem o dziecko już od roku. Mam niedoczynność tarczy. Moja endokrynolog mówi, że powinnam zajść w ciążę bo wyniki mam ok. Mimo tego dalej nic. Skierowała mnie na jakieś badania. Do ginekologa jeszcze się nie umówiłam bo myślałam, że brak ciąży to wina tarczycy. Początkiem tygodnia mam zamiar umówić się do doktora Przybycienia w Tarnowie bo słyszałam, że jest dobry. Dzisiaj mam 4 dzień cyklu. W 2 dniu zaczęłam brać OVARIN a kilka dni wcześniej kwas foliowy.
Chciałam zapytać czy dobrze zrobiłam zaczynając brać Ovarin podczas miesiączki?? Nigdzie nie mogłam znaleźć inf na temat tego kiedy zacząć go stosować. Dodatkowo proszę o informację jak na was zadziałał i czy zaszłyście w ciąże dzięki niemu.
Witaj. No niestety niekiedy nawet jak wszystko niby ok i dalej zajść nie można.
Ja Ovarin biorę już 3 miesiąc. Obojętnie kiedy zaczynasz go brać.
U nas jest Ona123 która go brała i po ponad roku zaszła ale nie powiedziane że akurat dzięki niemu.
Trzeba się uzbroić w cierpliwość.
A wizyta u ginekologa konieczna jeśli już tyle czasu się staracie.
Przeczytaj pierwszą stronę tam wszystko napisane
-
nick nieaktualnyAnette93 wrote:Cześć dziewczyny!
Chciałam zapytać czy dobrze zrobiłam zaczynając brać Ovarin podczas miesiączki?? Nigdzie nie mogłam znaleźć inf na temat tego kiedy zacząć go stosować. Dodatkowo proszę o informację jak na was zadziałał i czy zaszłyście w ciąże dzięki niemu.
Hej ja od lipca brałam ovarin i nic skończyłam opakowanie i więcej nie biorę jem tylko wiesiolek i jod póki co. Też z tarczycy mam ok a ciąży nie ma. Jak długie masz cykle badaliscie nasienie męża? Mierzysz temp? -
Anette93 wrote:Cześć dziewczyny!
Jak długie masz cykle? Jakie badania masz wykonać? Masz pco?
Moja endokrynolog mnie zrugała za bracie ovarinu . Ovarin jest zalecany przy pco, ja nie mam pco wiec kazała odstawić.
Staracie sie o 1 dziecko?
-
nick nieaktualnyAnette93 wrote:Cześć dziewczyny!