Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kate super kto wie moze to juz dzisiaj
hihi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka pisała że boli ją ząb....chyba podarowała mi przez neta ten ból bo boli mnie ząb a żeby było śmieszniej został tam tylko jeden kanał bo 3 już usunięte....nie daj boże jak coś jem na tej stronie i wejdzie do zęba....miałam iść go uzupełnić i nadstawic ale jak usłyszałam cenę to zrezygnowalam i masz Ci babo placek....boli jak cholera
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystella_88 wrote:Ja to się czuję jakby mnie ktoś połknął i wypalił....rzygać mi się chce, spać i ogóle mi źle na wszystkich płaszczyznach...;-/
Byliśmy dziś na małych zakupach w manufakturze i zeszło nam 5h....
Współczuję....ja dzisiaj tylko obiad u teściów zaliczylam i tyle nigdzie z domu nie wychodzilam nie mam sił na nic jeszcze ten poranny ból głowy i mdłości coś czuje że okres się punktualnie w tym miesiącu pojawi czyli jak u normalnej kobiety w 28 dniu mnie zaleje -
Monia1028 wrote:Kuchcinka, my bylismy dzis na spacerze godzinnym w parku, pod Warszawą mam nadzieje ze nie zaszkodzil bo w sumie nic nie wiedzialam na temat tego smogu
Napisałaś ze uzywasz wysokiej jakosci podkladu i pudru, czy mozesz zdradzić jakiego?
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Ja dzis nie wychodzę i w domu mam filtrację powietrza zainstalowana od jakiegoś czasu bo dziekuje za te trucizny. Moj mąż ma w pracy podawane takie rzeczy jak właśnie stężenie zanieczyszczeń i dzis sie złapał za głowę. Jest wyż, nie ma wiatru powietrze sie nie rusza, nie ma rotacji powietrza, wszystko wisi, ludzie palą w piecach najgorszym gównem i jest dramat.
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Ja dzis nie wychodzę i w domu mam filtrację powietrza zainstalowana od jakiegoś czasu bo dziekuje za te trucizny. Moj mąż ma w pracy podawane takie rzeczy jak właśnie stężenie zanieczyszczeń i dzis sie złapał za głowę. Jest wyż, nie ma wiatru powietrze sie nie rusza, nie ma rotacji powietrza, wszystko wisi, ludzie palą w piecach najgorszym gównem i jest dramat.
Ej jakaś tragedia jest z tym powietrzem. Moi rodzice wyprowadzili się na dom na szczęście mają ogrzewanie gazowe pomimo że mieszkają na obrzeżu to nikt im nie zarzuci że palą byle czym -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:53
Zuza33, Martka10, Agnieszka93 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.