Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam lubię ładnie wyglądać dla siebie
nie dla męża, kolegów, koleżanek.
Ładny wygląd to nie tylko twarz,ale i ubiór, włosy, paznokcie, skóra.
Dla mnie brakiem dbania o siebie jest wąsik! Nie kumam dlaczego kobiety tego nie likwidują!!!!MyE, Wojcinka, 19ina90, Zuza33, Martka10, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Ja tam lubię ładnie wyglądać dla siebie
nie dla męża, kolegów, koleżanek.
Ładny wygląd to nie tylko twarz,ale i ubiór, włosy, paznokcie, skóra.
Dla mnie brakiem dbania o siebie jest wąsik! Nie kumam dlaczego kobiety tego nie likwidują!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 15:15
-
Kuchcinka wrote:Dobra dziewczyny mi sie wydaje ze to jednak wszystko sprowadza sie do tego jak ktoś wyglada bez makijażu
niestety przykra prawda, ale osoba o nieskazitelnej cerze moze spokojnie nie używać podkładów jesli nie chce, za to kobieta z przebarwieniami czy przyszczami moim zdaniem powinna to czymś przykrywać i nie ma tu moim zdaniem meijsca na "naturalne piękno" bo pryszcze i plamy nei sa piękne
Jeśli ktoś ma piękna cerę a woli nakładać delikatny podkład zeby troche np przyciemnić albo wyrównać karnację to ma do tego święte prawo, Tak samo jak osoba która ma ładna cerę ma prawo sie w ogóle nie malować. Wiecej rzeczy sie na to składa, powszechnie wiadomo ze ciemniejsze oprawa dużych oczu jest ładniejsza nic małe oczy z jasnymi rzęsami, wiec normalne jest to ze ktoś kto ma ciemne długie rzęsy bedzie lepiej wyglądał bez makijażu niż osoba z jasnymi krótkimi rzęsami. Czasami trzeba naturze pomoc a czasami nie trzeba a można
Ja bym z ogromna chęcią nie używała podkładu, jeszcze pare lat temu właśnie tak robiłam, malowałam tylko deliktnie oczy i zero podkładu, ale niestety teraz cerę mam jaka mam i muszę to maskować.
Pamietam tez jak kiedyś spotykałam sie z takim chłopakiem i przed pójściem spać bylismy razem w łazience umyć zeby i ja zmywałam mój skromny makijaż, ponieważ to był jeszcze czas keidy malowałam tylko delikatnie oczy bez podkładów, to po zmyciu on na mnie spojrzał i zapytał czemu nie zmyłam do końca makijażu, powiedziałam ze przecież zmyłam i on ze szczerym zaskoczeniem i zachwytem pwoeidzial "jejku jaka ty jesteś piękna, nie widze żadnej różnicy miedzy tobą teraz a tobą w makijażu" była to oczywiście jedna z niewielu miłych rzeczy jakie on powiedział bo pozneij okazał sie okropnym dupkiem No ale shit happenshehe
w każdym razie mimo tego ze nie raz mówiono mi ze wyglądam równie pięknie w makijażu jak i bez neigo to WOLĘ pomalować lekko oczy - rzęsy wyglądają wtedy na jeszcze dłuższe a i tak duże oczy na jeszcze większe i nie ma w tym nic złego tak samo jakby nie byłoby gdybym w ogóle sie nie malowała (pomijając zakrycie syfow)
nie możesz w kilku postach to napisac????Ink@ lubi tę wiadomość
-
Właśnie Kania wszystkeigo NAJ NAJ najlepszego z okazji ur
❤
kania901 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszygas wrote:troszkę większy apetyt. jak palic mi chce sie to wpierniczam landrynki
mi to pomaga
Bierzesz jakieś wspomagacze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 15:23
-
Hej dziewczyny ( i Romku)
w końcu postanowiłam do Was napisać chociaż czytam Was już od dobrych kilku miesięcy, wielu z Was kibicowałam w staraniach;)
My z mężem tak naprawdę staramy się pierwszy cykl. Czekamy na efekty;) jeśli @ się nie pojawi testuję za tydzień (15.01). Trzymajcie kciuki:)olciaa, Ink@, Martka10, Wojcinka, InBlue, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyisi_87 wrote:Hej dziewczyny ( i Romku)
w końcu postanowiłam do Was napisać chociaż czytam Was już od dobrych kilku miesięcy, wielu z Was kibicowałam w staraniach;)
My z mężem tak naprawdę staramy się pierwszy cykl. Czekamy na efekty;) jeśli @ się nie pojawi testuję za tydzień (15.01). Trzymajcie kciuki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 15:30
-
Dombrusia wrote:Ja mam dzisiaj mega ból głowy przypuszczam że organizm daje mi znać że czegoś mu brakuje...
Bierzesz jakieś wspomagacze?
uparlem sie ze nie bede palic i jak na razie mi to dziala -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja siostra jest kosmetyczka i fryzjerka ale fryzjerka jest tylko dla rodziny i znajomych a zdecydowanie wybrala kosmetyke. Zawsze wyglada pieknie piekny delikatny makijaz oczy wspaniale podkreslone brwi wygladaja swietnie i zawsze jakas fajna fryzurka ja niestety tak nie potrafie reguluje brwi sama henne mi robi a jesli chodzi o moj makijaz ( jesli go robie) to jest to podklad zawsze go nakladam nie wyobrazam sobie bez nie duzo taki kryjacy zawsze uzywam tego samego choc mam wrazenie ze nie jest dla mnie odpowiedni ale dobrze sie w nim czuje jest jak krem a ja mam sucha cere eye-liner nie zawsze ale dobrze sie w nim czuje i zawsze tusz do rzes. Co do wasika nigdy nie depilowalam bo u mnie nie widac go w ogole wlasciwie ale balabym sie chyba ze odrastac mi beda ciemne wloski... jesli chodzi o wlosy to mam dlugie od zawsze choc nie raz scinalam na boba to szybko mi odrastaja ostatnio scielam tak do lopatek i mam ombre ale po porodzie chyba sobie rozjasnie cale na jakich orzechowy kolor chcialabym jakis naturalny siostra kupuje mi farby w hurtowni w tubkach i nie ma obrazka jak to wyglada posluguje sie numerami co jest dla mnie czarna magia. Ale tym razem pojde do salonu fryzjerskiego chwile odetchnac ale i tes sie zrelaksowac. A co do paznokci to kiedys non stop mialam hybrydy a jak przestalam to sie odzwyczailam i teraz sie boje ze mi plytke zniszcza a ja mam nielamliwe i ladne paznokcie to tyle w temacie
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Ja zaczęłam się malować mniej więcej w gimnazjum i jak to wspominam to..masakra. PRzeszłam etap tapety i twarzy która wyglądała jak doklejona:D uwielbiałam nakładać fluid bo miałam taką gładziutką i opaloną buzię
teraz nakładam podkład bo mam cerę tłustą i gdybym tego nie robiła to po kilku godzinach świeciłabym jak psu nie powiem co;P niektóre podkłady matują mi buzię na kilka godzin. Delikatna kreska eyeleinerem i tusz. W lecie staram się nie używać podkładu bo własnie ze względu na to że używam troszkę mocniejszych podkładów moja skóra w ogóle nie mogła by oddychać.
Ale jak widzę np w lecie nad wodą dziewczyny w kostiumie i pełnym makijażu to podziwiam że dla wyglądu tak się poświęcają bo przecież do wody ciężko wejść bo makijaż a na pełnym słońcu też zbyt trwały on nie jest..i zastanawiaj się czy oko masz jeszcze na swoim miejscu czy już spłynęło w okolice policzka:PWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 16:00