Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
InBlue wrote:Cześć dziewczyny i Romku
MeY przykro mi ze @ znów nadeszła
A tak po urodzinach ok. Dziś jeszcze znajomi do nas przychodzą i koniec z imprezami poki co he he
Miłego dnia dla wszystkichInBlue lubi tę wiadomość
-
KateA92 wrote:Moj Mąż to pozwala mi jedynie oczy malować, bo jak to twierdzi "on nie ma zamiaru całując mnie zlizywac z mojej twarzy tapety"
to też rodzaj sztuki, mój fluid ni puder kosztuje tyle, ze ma umieć pocałować tak aby nie zjadać bo to nie produkt spożywczy, lodówka jest w innym miejscu
MyE, Zuza33, Wojcinka, InBlue, stella_88 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualnyWitam wszystkich.
Szygas dobrze, ze bezpiecznie wróciliście do domu
Rzadko się maluję, czasami tylko tusz i delikatne cienie. Dzięki temu mimo iż mam tyle lat co mam ludzie dają mi dużo mniejNiektórzy twierdzą, ze mąż jest starszy ode mnie a jest odwrotnie
U nas dzisiaj +8 st.C. Kupiłam tydzień temu buty, lekko ocieplane i zastanawiam się, czy przypadkiem nie za ciepłe. Temp. miała spaść w okolice zera, ale póki co na to się nie zanosiTusia_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:36
Martka10, Martynka1234, Tasza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa swego czasu malowałam się bardzo intensywnie w okresie studiów .studia przerwałam zmieniłam mężczyznę na mojego obecnego męża i tym oto sposobem chodzę zupełnie bez makijażu no chyba że mam jakiś przypływ sil na to żeby poza obowiązkami się jeszcze malować natomiast nakładam sama henne na brwi sama je reguluje i naprawdę rzadko używam tuszu do rzęs nawet jak zaczęłam spotykać się z mężem i pracowałam w hotelu miałam doczepionego długiego kucyka wymalowana no w końcu stałam na recepcji poszłam do fabryki tak koniec gorąc i pot nie sprzyjał makijazowi a szczególnie podkladom. O paznokciach długich mogłam zapomnieć zawsze obgryzalam więc jak tylko sobie zrobiłam żele z hybryda kończyło się to płaczem bo tu przytuklam tu ubilam bolalo jak nie wiem koniec z długimi pazurami i makijażem. Czasami jedynie korzystam z solarium chociaż i tak nie mam jasnej karnacji ale lubię chodzić tak raz na dwa tygodnie na 10minut tylko po to żeby kręgosłup rozgrzać. Na codzien balsamuje 2x dziennie ciało uwielbiam balsamy i kremy do ciała. Stopy mocze w oliwie z cytryną później kremy i skarpetki na twarz mam zwykły kremik z Ziaji bezzapachowy ot wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 13:14
Martynka1234, Martka10 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:38
Zuza33, MyE, Tasza, Martka10, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie uważam, że malowanie to jakieś tam dbanie o siebie. Raczej bycie schludym. Ja np nie mogę patrzeć jak kobieta ma brudne lub krzywe, obgryzione paznokcie czy tłuste nawet nieuczesane włosy.
Wychodze z założenia, że dobra kobieta to ta do tańca i do różańca. Czyli seksbomba (jak mówi Martynka) i troskliwa matka oraz dobra pani domu.
Włoże na siebie dres, ułoże włosy i ugotuje obiad, zajmę się dzieckiem. A wieczorem zmienie się w seksbombe dla męża lub w szarą myszkę jeśli będzie chciał.
To że bedę seksowna czy wymalowana nie zmieni jednak faktu, że jestem troskliwa i potrafie wszystko,od przekopania ogrodu, przez gotowanie po bycie matką...
Wojcinka, Martka10, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyE wrote:Nie uważam, że malowanie to jakieś tam dbanie o siebie. Raczej bycie schludym. Ja np nie mogę patrzeć jak kobieta ma brudne lub krzywe, obgryzione paznokcie czy tłuste nawet nieuczesane włosy.
Wychodze z założenia, że dobra kobieta to ta do tańca i do różańca. Czyli seksbomba (jak mówi Martynka) i troskliwa matka oraz dobra pani domu.
Włoże na siebie dres, ułoże włosy i ugotuje obiad, zajmę się dzieckiem. A wieczorem zmienie się w seksbombe dla męża lub w szarą myszkę jeśli będzie chciał.
To że bedę seksowna czy wymalowana nie zmieni jednak faktu, że jestem troskliwa i potrafie wszystko,od przekopania ogrodu, przez gotowanie po bycie matką...
Dobrze że moich paznokci nie widzisz hihiInk@ lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:38
Agnieszka93, MyE, Zuza33, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:53
kania901 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyA odbiegając od tematu dzisiaj wypaliłam tylko pół papierosa
po raz dlatego że nie kupiłam sobie a po dwa nie miałam przy dziecku czasu a po trzy po połowie fajki męża mnie odrzucilo
nigdy mi jego nie smakowały
Zuza33, MyE, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z tym malowaniem to pamietam ze siostra zawsze mi mowila "po co sie malujesz jak masz taka ladna cere". Tylko przeciez makijazu nie robimy tyllo po to by zakrys niedoskonalosci. Ja osobiście mam cere jak niemowlak i w ogole w okresie dojrzewania nie mialam tradziku, a lubię uzywac podkładu by nadac skorze troche koloru bo moja cera jest bardzo jasna. Oczy mam male wiec jak sie kredki użyj to zaraz lepiej je widac.
Kazdy moze miec inne zdanie ale dla mnie umalowana nawet lekko i delikatnie kobieta tez kojarzy sie z większym "zadbaniem".Wojcinka, Zuza33, Martka10, MyE lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
MyE wrote:Zuza kochanie a Ty jak tam z fajkami
?
Noo u mnie bardzo dobrze. Dalej palę ale mniej. Chodzę na spacery i dużo śpię bo wtedy mi się nie chce. A najbardziej lubię jak mnie boli głowa bo wtedy nie palę wcale
Zamówiłam sobie książkę tą o której pisała Ani ( chyba). Liczę na cudMyE, Martka10, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o malowanie to ja do 29 roku życia nie malowałam się wcale. Później na moim wielkim nosie popekały mi naczynka których nikt nie chce usunąć i nad wargą odbarwila mi się skóra:). Ale stosuje tylko podkład i tusz.
Moja starsza siostra mnie zawsze wkurza bo ona jak se cieniem brwi pomaluje to mało na czoło nie wychodzi
Kurde u mnie w tym miesiącu cycki flaki po owulacji. Zawsze po były takie duże i jędrne a teraz dupaMartka10 lubi tę wiadomość
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:39
Ink@ lubi tę wiadomość