Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry :*
U nas w końcu maaasa śniegu więc dziś będziemy szaleć na dworze
Informuję, że moja @ nie doczeka do testowania 10.01Temperatura mocno w dół, brzuch miesiączkowy więc dziś, najpóźniej jutro na pewno przyjdzie, tak jak mówiłam
Nie wirze w cuda. Taki duży spadek w tym dniu zawsze świadczy u mnie o @Na spadki implantacyjne też już dużo za późno.
Więc Kuchcinko kochanie możesz mnie wpisać na testowanie 5.02 :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 09:43
-
nick nieaktualnyPrzyszła @
Pozwólcie więc, że zacytuje klasyka.
Jestem oazą spokoju. Pierdolonym kurwa zajebiście wyciszonym kwiatem lotosu na zajebiście spokojnej tafli jebanego jeziora. Jestem wręcz jak jebany wagon pełen pierdolonych medytujących tybetańskich mnichów.
Dziękuję za uwagę.
Do później.
Zuza33, Wojcinka, stella_88, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szygas wrote:siemka, ja jeszcze u rodziców za godzinę ruszamy do giżycka
X
MyE szkoda ze jednak nadeszła @ , trzymaj sie cieplutkoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 08:55
MyE lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
MyE wrote:Przyszła @
Pozwólcie więc, że zacytuje klasyka.
Jestem oazą spokoju. Pierdolonym kurwa zajebiście wyciszonym kwiatem lotosu na zajebiście spokojnej tafli jebanego jeziora. Jestem wręcz jak jebany wagon pełen pierdolonych medytujących tybetańskich mnichów.
Dziękuję za uwagę.
Do później.
Ojjjnie lubię jak do nas te małpy przychodzą. Ale dzielna jesteś trzeba wierzyć ze w tym cyklu się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 11:23
MyE lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej śliczne ja mam dzidziusia w domku dobrze że mam długie nogi to za nim nadazam.obudzilam się dzisiaj z mega bólem głowy może od gorąca nie wiem albo kolejna infekcja chyba juz 5 w tym sezonie....byle nie oskrzela. Muli mnie i mam nos lekko zatkany....szok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja sobie zrobiłam pierwszy oklad z borowin I tak leżę hi a co do makijażu to ja delikatnie się maluje jestem blada cera niby ok ale lepiej się czuje w delikatnym makijażu. Za to nie lubid lasekm które nakładają tyle tapety ze szok
Tasza lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Mey - masz dar ujmowania rzeczy po imieniu
Romek - łączę się w łkaniu na widok ilości zapisanych stron.
Co do malowania - ja maluję się zawsze - nie za mocno - ale nawet jak jestem w domu to chce czuć, ze wyglądam. Zastanawiam się jaką cerę będę mieć za 9 mies po sterydzie i wole nie myśleć, ze wyląduję u dermatologa na długo. Na razie szałów może nie ma, ale tragedii też - nie. Idę mierzyć ciśn bo miałam ostatnio za wysokie.MyE, szygas, olciaa lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualnyO masakra stanęłam w miejscu z nauką i zaraz mnie jasny chu strzeli a google nie chce pomóc, bo chyba nie rozumie o co mi chodzi...
A co do malowania powiem wam tak.
Ja się maluje, ale zawsze dokładnie sprawdzam czego używam.
Nie nakładam wiadomo tony tapety, sztucznych rzęs i pudru w kolorach tęczy.
Jeśli trzeba machnę się korektorem. Nałoże puder (fluid), ale lekki a nie maskujący, pomarańczowy czy jakiś inny który wygląda jakbym przeszczepiła sobie twarz.
Mam długie i ciemne rzęsy (po tacie o dziwo), ale lubie je dodatkowo podkreślić. Nie posklejać je tuszem w jedną wielką kępkę, tylko podkreślić. Używam kredki do oczu. Nie pod oko, że wyglądam jak panda. Używam na linię oka by wyglądały na większe, pełniejsze.
W domu wiadomo bez makijażu i nie przeszkadza to ani mi, ani mężowi, ani znajomym.
Często też robię sobie natralne maseczki by poprawić jakość cery czy włosów. Lubie o sobie dbać i poświęcać czas na takie "zabawy"
Jesne, że wolałabym się nie malować, ale lubię toTak samo jak domowe spa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 12:13
olciaa lubi tę wiadomość