Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:42
Martynka1234 lubi tę wiadomość
-
19ina90 wrote:Ciezaroweczki powiedzcie prosze czy na poczatku ciazy bylo Wam cieplej? Bo mi w twarz gorąco.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Ale mi narobilyscie smaka na chinszczyzne...
-
Monia1028 wrote:Kate pokaż mi swoje mebelki
ciekawa jestem bardzo
Monia1028 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:35
Ewelina2605 lubi tę wiadomość
-
Ewelina jak będziesz to daj znać jak twoje wrazania z pierwsza @ po CLO, bo ja miałam w tym cyklu najkrótszą i najłagodniejsza miesiączkę w życiu
3 dni niezbyt obfitego krwawienia i dzisiaj juz plamienie, podoba mi sie
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:35
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Ja 26 Artur 29
wczoraj nawet rozmawialiśmy z arturem i mowię do niego ze stara dupa z niego ze w tym roku 30 kończy na co on do mnie ze nie powinnam tak gadać bo ja tez w tym roku młodsza nie będę i 27 wskoczy
poznalismy sie tydzień po moich 23 urodzinach wiec masakra jak ten czas leci
Ale spoko ja to samo myślała o Tobie, myślała ze masz 29)) zab juz nie boli ?
-
Kuchcinka wrote:Ewelina jak będziesz to daj znać jak twoje wrazania z pierwsza @ po CLO, bo ja miałam w tym cyklu najkrótszą i najłagodniejsza miesiączkę w życiu
3 dni niezbyt obfitego krwawienia i dzisiaj juz plamienie, podoba mi sie
To tak ogólnie ostatnio miałam cykle 28 dniowe a teraz ten jest 30 dniowy. Brzuch pobolewal ale znosnie krwawie narazie normalnie zobaczę jak długo będzie @ trwała. Kuchcinka może masz tak po luteine chyba ze tak CLO na Ciebie podzialalo chyba dobrze
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Kurczę łaski ale dalyscie temat mi czas tak zlecial niewiadomo kiedy w sumie zaraz po ślubie przestaliśmy się zabezpieczać eehhh gdyby człowiek wiedział masakra ja sobie obiecałam ze jak się teraz uda to od razu o następne się staramy hi hi ale marzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 21:14
Zuza33, Martka10, Wojcinka lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Monia jak sie czujesz? Widzę ze polowkowe lada moment? A znacie juz Plec , juz nie pamietam:) a jak sie czujesz?
A ja czuje sie różnie juz moge Chodzic alr nadal musze sie oszczędzać bardzo bo cos ostatnio lekarzowi nie podobało sie lozysko, mam luteine dopochwowa teraz,za tydzień tez musze powtorzyc badania z krwii na cholestaze bo swedzenie rak sie utrzymuje raz wieksze raz mniejsze i inne badania mocz, morfologia..
Jutro zaczynam 22tydzien i chciałabym zeby szybko minelo choc do 30 tygodnia..
Mam nadzieje ze juz nic zlego sie nie wydarzy aczkolwiek roznie u mnie bywa.
A jak u ciebie? Jak sie czujesz i cxy wiadomo juz przypuszczalnie jaka płeć? Skad jestes?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina2605 wrote:Kurczę łaski ale dalyscie temat mi czas tak zlecial niewiadomo kiedy w sumie zaraz po ślubie przestaliśmy się zabezpieczać eehhh gdyby człowiek wiedział masakra ja sobie obiecałam ze jak się teraz uda to od razu o następne się staramy hi hi ale marzenia
Zuza33, Martka10, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
jak ja widzę ze na pól strony kuchcinka napisala to aż plakac mi sie chce.
kobiety chcecie mnie wykączyć!!!!!
dwa nie widziałem rodziców pol roku i co mnie spotkało/.... dzisiejszy dzień nadrabiam zaległości tak rozpisaliscie sie ze.......
po trzecie
I TAK WAS KOCHAMMartka10, Ink@, Effy, MyE lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszygas wrote:jak ja widzę ze na pól strony kuchcinka napisala to aż plakac mi sie chce.
kobiety chcecie mnie wykączyć!!!!!
dwa nie widziałem rodziców pol roku i co mnie spotkało/.... dzisiejszy dzień nadrabiam zaległości tak rozpisaliscie sie ze.......
po trzecie
I TAK WAS KOCHAMWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 22:04
Wojcinka lubi tę wiadomość