Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:Ciezaroweczki powiedzcie prosze czy na poczatku ciazy bylo Wam cieplej? Bo mi w twarz gorąco.
19ina90, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:ja do dzis pamiętam jak na samym początku ciązy siedzialam w pracy i zmniejszalam co chwile klimatyzację,podczas gdy wszyscy wokoło ubrani bardzo i trzesli sie z zimna
Monia1028 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Martynka1234 wrote:Annie chocby nie wiem jak jedna osoba najebsla sie raz na pol roku/rok, chocby zygala caly dzien to dla mnie napewno nie jest to uzaleznienie, wiem, ze uzaleznieniem moze byc np fakt, zs ktos codziennie do obiadu musi wypic piwo (fakt nie jest pijany ale juz sam fakt ze Musi wypic to jedno to juz jest uzaleznienie) ale nikt mi nie wmowi ze jak ktos wypije raz na pol roku /rok to jest uzalezniony, bez przesady
zgodze sie ze w wieku 50 lat mozna sie uzaleznic, jesli ktos zaczyna przygode z paleniem, ale tak jak mowilam, jak juz przez 7 lat nic mnie nie uzaleznilo to raczej watpie zeby to sie zmienilo
a z palenia okazyjnego raczej nie zrezygnuje, lubie to tak samo jak np picie okazyjne wina czy piwa i mam pewnosc ze nie uzaleznie sie od fajek tak samo jak raczej nie bede alkoholiczka
Zuza33 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Mój by chyba czekał do 60
Poza tym baaaaaardzo go nakręcali jego dzieciaci kumpleraz umówił się z takim, a jak wrócił, to opowiadał jak ten Adam (chyba) ma przejebane, bo nie dość że 3-letnia córka, to jeszcze teraz mu się bliźniaki urodziły, taki on biedny, siedzi cały czas w domu, nigdzie nie wychodzi... itd. A ja na to: "Czekaj, kiedy on Ci to mówił?". Mój: "No, jak siedzieliśmy na piwie"
Moj maz jakos od poczatku zaraz po ślubie byl gotowy zostac tatusiem:)Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:To o czym piszesz to stereotypowe pojęcie alkoholika. Większość osób niestety tak myśli, ale ta choroba jest o wiele bardziej skomplikowana. Osoba uzależniona naprawdę nie musi pić codziennie. Może pić raz na pół roku ale wtedy np. wpada w ciąg kilku dniowy. Ok, koniec tematu.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:42
Zuza33, MyE, Lili91, Bluebell1984, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Violek ja wiem ze ciąża ciążą, uderza troche do główki, ale co to w ogóle za skandaliczna mała Twoja frekwencja ostatnio tutaj na forum?
lepiej popraw sie dziewczyno
Zuza33, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Violek ja wiem ze ciąża ciążą, uderza troche do główki, ale co to w ogóle za skandaliczna mała Twoja frekwencja ostatnio tutaj na forum?
lepiej popraw sie dziewczyno
-
Zamówiłam sobie jedzenie indyjskie ale tak dla dwóch osób bo zamówienie od 50 pln wiec zeby przekroczyło to dwa Dania (Oczywiscie męża nie ma wiadomo
) i zjadłam 1/3 i konam zdycham po prostu tak sie najadłam że nie moge a musze jechać do koleżanki zaraz. Jezusie jak oni tłusto jednak jedzą te chlebki maślane, te sosy tez z masłem Boże Bożenko
Wojcinka, Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny