Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:My zaczelismy sie starac, gdy mala miala okolo rok i 3 miesiace, wyszlo nam za 4 podejsciem i jak dla mnie wyszlo super. Teraz z perspektywy czasu ciesze sie, ze nie udalo sie za pierwszym razem (wtedy jakos bym wlasnie rodzila), dopiero co wyszlismy z pampersow, ale jeszcze trzeba nad tym popracowac, jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej i gdyby teraz dzidzius sie urodzil to byloby ciut ciezko, wiec ciesze sie, ze bedzie jednak troche wieksza roznica
Na jaki temat piszesz prace?
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Pewnie temat juz dawno nie aktualny, ale ja jestem późnym dzieckiem. Późnym dzieckiem jak na lata 80.
moi rodzice wzięli ślub w wielki 28 lat...czyli tez późno, mój brat urodził sie gdy mama miała 30, a ja gdy zbliżała sie do 35.
Nie czuje sie gorsza! Dzisiaj to normalne...ale czasami było mi przykro gdy koleżanki w podstawówce mówiły o wieku swoich rodziców i wspominały ze mama to ma np. 30, a moja dawno była po 40 i tak głupio było sie przyznać. Ale jak mam byc szczera to moja mama kilkanaście lat starsza od mam moich koleżankę wygladała 100 razy lepiej i młodziejInk@ lubi tę wiadomość
-
Ink@ wrote:tzn jest roznica miedzy swietnym, delikatnym make upem, a polozeniem na twarz kilo tapety, ze az obramowka twarzy rozni sie kolorem od reszty.. ja tez teraz rzadko kiedy bez make upu wychodze, ale czasami troche fluidu i jak mi sie nie chce to oczu nie maluje, ale.w.miare to wyglada;-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:35
Ink@ lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:36
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:My oglądaliśmy sobie film w łożku na lapku
- Pasażerowie - Kuchciki polecają !
Ps. Na cda jest calkiem spoko wersja z napisami gdyby ktoś szukał
a ja wlasnie skonczyzylam odc serialu Uspienitez polecam
teraz juz na serio ide lulu:* baaj!
-
Mila123 wrote:A ja Was wlasnie nadrobilam przeziebienie niestety nie ustepuje
katar kaszel bol gardla wczoraj jedno ucho dzis drugie no masakra poprostu
zdrowka kochana !
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Monia czujemy sie dobrze, pobolewaly mnie jajniki i podbrzusze ale biorę niospe i jest lepiej.
Plci nie znamy , wizyte mam 25.01 a pozniej polowkowe 11.02 wiec czekamy cierpliwie. Tez mam teraz do robienia badania + mocz znow mnie pokuja
Jestem z mazowieckiego mieszkam niedaleko Radomia a do Warszawy mam jakies 70 km
Uważajcie na siebie i jak lekarz każe wypoczywajcie.
U nas brzuszek widoczny i 5 kg na plusie - masakra ale co zrobić jak apetyt dopisuje... A jak u was jak brzusio ?Martka10 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość