Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Widze co Wam powiem? Ide sie pomalować
tak dla męża, niech ma od czasu do czasu ładną żonkę
MyE, Zuza33, Ink@, Martka10, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:No widzisz, tobie lekko umalowana kobieta wydaje sie bardziej zadbana, a mi np upudrowana kobieta latem kojarzy sie z no nie wiem jak to nawet powiedziec
slonce swieci, twarz by sie opalila, a swiatlo dzienne nie moze sie przebic
Raz mówisz, ze masz to w dupie a później opowiadasz jak to źle Ci się kojarzy
Zaprzeczasz sama sobie Martynko
Skoro masz to gdzieś to co Cię interesuje kochanie czy baba się maluje w lato czy w ziemie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 14:18
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:No widzisz, tobie lekko umalowana kobieta wydaje sie bardziej zadbana, a mi np upudrowana kobieta latem kojarzy sie z no nie wiem jak to nawet powiedziec
slonce swieci, twarz by sie opalila, a swiatlo dzienne nie moze sie przebic
wcale nie jest taka latwa sprawa dobrac podklad... ale jak ktos juz ma odpowiedni i dobrze nalozy to wyglada estetycznie nie jak maska. Ja np. W pracy mam caly czas kontakt z ludźmi i gdybym poszla niepomalowana czy kiepsko ubrana to czułabym sie jak szara mysz... Jestemy kkobietami i mamy byc ta piekniejsza płcią. Moj maz jak go kiedys zapytałam yo powiedzial ze jest dumny jak zadbam o siebie, ladnie sie ubiore zrobię delikatny makijaż. Faceci to wzrokowcy. Nie Chcialabym robić mezowi przy kolegach obciachu
Zuza33, MyE, Wojcinka, InBlue lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Dombrusia wrote:A odbiegając od tematu dzisiaj wypaliłam tylko pół papierosa
po raz dlatego że nie kupiłam sobie a po dwa nie miałam przy dziecku czasu a po trzy po połowie fajki męża mnie odrzucilo
nigdy mi jego nie smakowały
Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
palic chce sie jak diabli, ale szkoda mi juz tych 7 dni
muszę wytrzymać.....
dla dziecka przyszlego
może
kiedysWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 14:39
Martka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:no ja nie uwazam, zebym robila mezowi obciach w sytuacji, gdy nie jestem pomalowana a przychodzi jego kolega
no ale wlasnie sa takie osoby, ktore tak uwazaja jak widac i wlasnie o tym mowilam
Ale kazdy ma prawo miec swoje zdanie.MyE, Zuza33, Agnieszka93 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Ina i tak jeszcze apropo, to w swieta do mojego meza przyszli koledzy. Przygotowalam stol, jedzenie, alkohol, corka poszla na noc do dziadkow. Ubralam ladna sukienke, wyprostowalam wlosy, ale nie umalowalam sie bo stwierdzilam ze wygladam ok. I wyobraz sobie ze wcale nie uwazam, zebym zrobila mezowi obciach
Ale wiesz, że prostownica bardziej niszczy włosy niż puder cere?
Zuza33, Dombrusia, Agnieszka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Ina i tak jeszcze apropo, to w swieta do mojego meza przyszli koledzy. Przygotowalam stol, jedzenie, alkohol, corka poszla na noc do dziadkow. Ubralam ladna sukienke, wyprostowalam wlosy, ale nie umalowalam sie bo stwierdzilam ze wygladam ok. I wyobraz sobie ze wcale nie uwazam, zebym zrobila mezowi obciach
Makjaz czy ubranie dziala tez na nasze samopoczucie , no przynajmniej na moje na pewno. W towarzystwie wiekszym gdybym wygladala niekorzystnie to nie czułabym sie dobrze. Wiele osib mowi ze nie zwraca uwagi na wyglad ale moim zdaniem to sciema bo kazdy cos o kimś nie tyle powie co pomyśli.Zuza33 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:39
Zuza33, InBlue lubią tę wiadomość
-
No wlasnie Kuchcinka dobrze to ujelas. Ja lekko nakladam puder by nie byc taka blada i wtedy czuje sie sama ze sobą o wiele lepiej
Jakbym miala taka cere jak nam tylko z delikatna opalenizna to nie uzywalabym podkladu. Ale jak sie nie ma tego co sie chce to trzeba to sobie stworzyć27 lat, pierwsza fasolka