Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Ej moje Warszawskie ciężarówki, właśnie mówią w radiu ze macie siedzieć w domach bo stężenie smogu w Stolicy jest ponad 8krotnie przekroczone. Także żadnych spacerków niestety, zamykać okna i siedzieć w domach :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Kania Wszystkiego Najlepszego, czego Tylko sobie zapragniesz :-*
Dziewczyny znacie jakiś hotel nie mocno drogi, nie musi być spa ale żeby basen był.? Ja znam tylko jeden ale jest w mojej miejscowości więc odpada -
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Wiktoria ten kawałek był naprawdę malutki, 1cm to max i to już nie jestem nawet pewna także wątpię aby on odszedł- jakby wypadło go więcej to bardziej bym się cieszyła i nastawiala
Zuza niestety Ci nie pomogę z hotelem.. chyba że chcesz bawarie odwiedzić
Kate nic nie zmieni faktu, ze jeszcze chwilkę będziesz w ciążyi powitamy pierwsze dziecko forumowe
Czekam na ten Twój poród jak na własny -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:53
Martka10, Agnieszka93, Zuza33, InBlue lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Monia czujemy sie dobrze, pobolewaly mnie jajniki i podbrzusze ale biorę niospe i jest lepiej.
Plci nie znamy , wizyte mam 25.01 a pozniej polowkowe 11.02 wiec czekamy cierpliwie. Tez mam teraz do robienia badania + mocz znow mnie pokuja
Jestem z mazowieckiego mieszkam niedaleko Radomia a do Warszawy mam jakies 70 km
Uważajcie na siebie i jak lekarz każe wypoczywajcie.
U nas brzuszek widoczny i 5 kg na plusie - masakra ale co zrobić jak apetyt dopisuje... A jak u was jak brzusio ?
Czyli co czekamy z niecierpliwością na nasze wizyty, oby bylo dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny