Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Ja w Katowicach szukałam i też przy klinice kupowałam. No nic będę musiała na następny raz podxwonic po aptekach i popytać.
-
Ah mam ochotę zobaczy tu jakiś pozytywny test ciążowy, dalej dziewczyny do roboty
styczeń sie tak ładnie zaczął, nasza średnia to 5 miesięcznie , nie zaniżajmy jej
sheerah24, Ink@, Bluebell1984, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:22
Wojcinka, olciaa, Zuza33 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Ewelina2605 wrote:O 14.00
no z tym było trochę zabawy bo były dwie ampułki jedna z proszkiem białym drugą z roztworem i musiałam pobrać strzykawka roztwór i wlać do proszku a potem pobrać i wstrzyknac ale poszło jakoś
To aż tyle zabawy? To chyba bym wolało to ovitrelle. Ale cenowo jest bardzo odległe.
A czy jest jakieś badanie które ukazuje co jest lepsze? Pregnyl czy ovitrelle ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamy juz 3 nowe ciężarówki w tym miesiącu jeszcze min 2 - Zuza i Paula?
-
Jezusie mieszkam ścianę w ścianę za arabusami i czasem jak puszcza tv z jakimiś swoimi modłami albo po angielsku jakies wiadomości to aż sie mi całe łóżko trzęsie. Mam wrażenie ze ludzie w niektórych krajach maja taką kulturę oglądania bardzo głośno tv. Bo nie wierze, zeby byli tak głusi młodzi ludzie xD
-
Kuchcinka wrote:Ah mam ochotę zobaczy tu jakiś pozytywny test ciążowy, dalej dziewczyny do roboty
styczeń sie tak ładnie zaczął, nasza średnia to 5 miesięcznie , nie zaniżajmy jej
Kuchcinka wiesz ze ja nie wymagającą.
Teraz robię wam miejsce ale czy mogła bym być w tabelce na marzec pierwsza bo zawsze tak ostatnia jak ofiara losu -
olciaa wrote:To aż tyle zabawy? To chyba bym wolało to ovitrelle. Ale cenowo jest bardzo odległe.
A czy jest jakieś badanie które ukazuje co jest lepsze? Pregnyl czy ovitrelle ?
No zabawy jest ale szczerze to nie było źle to chwila moment. Ja nie wiem co jest lepsze generalnie one chyba podobnie mają działać
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:35
-
Ewelina2605 wrote:No zabawy jest ale szczerze to nie było źle to chwila moment. Ja nie wiem co jest lepsze generalnie one chyba podobnie mają działać
myśle ze to wybór taki jak miedzy dupkiem a lutką
co kto woli i tyle