Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Hehe kochana No ale ty będziesz juz zaraz w tabelce ciężarówek a nie staraczek a tam siła rzeczy trafisz na koniec, aż ktoś po Tobie nie zaciąży
kto wie moze ja
Haha
Noo wiedziałam że na Ciebie mogę liczyć!
A można se zmienić nick na forum -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:36
sheerah24, Ink@ lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Dziewczyny i Romku, ja już po usg, jako że mało się znam na tym wszystkim dowiedziałam się, że jestem po owulacji i że jego zdaniem jest wszystko ok.
A waszym zdaniem jest ok?
U kobiet miesiączkujących w okresie okołoowulacyjnym przeciętnie jest to 7–9 mm, a w drugiej fazie cyklu do 15 mm (za nieprawidłową grubość wyścieliska dla kobiet miesiączkujących uznaje się wartość powyżej 15 mm).sheerah24, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Działają praktycznie tak samo
myśle ze to wybór taki jak miedzy dupkiem a lutką
co kto woli i tyle
bo to jeden z moczu kobiet ciężarnych drugi z wytwarzany w komórkach jajnika chomika chińskiegoWojcinka, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:36
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
olciaa wrote:oooo ciekawe...właśnie patrzyłam jak pęcherzyk mi rośnie, tak siebie wyobrażałam jak na obrazku
.
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka a Ty po clo coś czułaś?
Bo ja wzięłam ostatnią 5 tabletkę i nie czuje nic. Może to jeszcze za wcześnie. Niedawno weszłam na forum i tam ktoś pisał, że czuł ból jajników.
Hym...ja nic tam nie czuje to może one się obijają nawet po tym clo?!
-
olciaa wrote:Kuchcinka a Ty po clo coś czułaś?
Bo ja wzięłam ostatnią 5 tabletkę i nie czuje nic. Może to jeszcze za wcześnie. Niedawno weszłam na forum i tam ktoś pisał, że czuł ból jajników.
Hym...ja nic tam nie czuje to może one się obijają nawet po tym clo?! -
Zuza33 wrote:Haha no teraz to mnie zlinczują
hehe
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Dziewczyny a jak to jest z ciałkiem żółtym? Nie powiedział mi gin. nic na jego temat
jeśli jeszcze nie badałas to zbadaj sobie w7-8 dpo progesteron
sheerah24 lubi tę wiadomość