Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
olciaa wrote:wiem, wiem...2 cykle temu przecież wyhodowałam 5cm torbiel.
Ważne u mnie jeszcze by to co urośnie pękło.
Trzymam kciuki za jutroMusi się udać
Olcia zobaczysz teraz wszystko ładnie pęknieolciaa lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
olciaa wrote:u mnie masz do wyboru
1. albo rośnie i nie pęka
2. albo w cale nie rośni.
Leniwe te moje pęcherzyki
No u mnie rosną tylko mało wartościowe i nie wiem czy pękają czy nie ale owu nie mam. Choć zawsze myślałam że jak wykres ładny to owu była -
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:No u mnie rosną tylko mało wartościowe i nie wiem czy pękają czy nie ale owu nie mam. Choć zawsze myślałam że jak wykres ładny to owu była
niekoniecznie. Mi lekarz tłumaczył, że coś tam oszukuje przysadkę mózgową i organizm myśli że owu była. Czyli jest skok temperatury.
Mi nawet powiedział, że nie ma sensu mierzyć. Ale ja się już tak do tego przyzwyczaiłam, że jakoś skończyć nie mogę. Poza tym przy moich nieregularnych cyklach też na podstawie temp przewiduje ile potrwa.
-
olciaa wrote:niekoniecznie. Mi lekarz tłumaczył, że coś tam oszukuje przysadkę mózgową i organizm myśli że owu była. Czyli jest skok temperatury.
Mi nawet powiedział, że nie ma sensu mierzyć. Ale ja się już tak do tego przyzwyczaiłam, że jakoś skończyć nie mogę. Poza tym przy moich nieregularnych cyklach też na podstawie temp przewiduje ile potrwa.
Moja mi powiedziała że mam wyrzucić termometr i palców nie pchać gdzie nie trzebaWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szygas nie lubię Teojego komunikatu
Sheerah - widzisz tak panikowałaś a owu była teraz czekać tylko na II na teście :* Jak dobrze pójdzie, to będziemy podobnie rodzić
Zuza też bardzo nie lubię!
A mnie okropne katarzysko męczy!sheerah24, szygas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny sorry musze to powiedziec.
Normalnie taka jestem jakas szczesliwa ze sobie nie zdajecie sprawy.
Chcialam was pochwalic za to jak ladnie moim zdaniem forum teraz funkcjonuje. Az milo sie czyta o tych staraczkowych sprawach, duzo dziewczyn nowych dochodzi, tematy sa w koncu takie jakie byc powinny i w ogole fajnie, ze te ktore przestaly sie odzywac, znow tak ladnie sie udzielaja.
Haha no az nie mialam serca sie dzis udzielac i przeszkadzac, ale sie poprawie!
Tak trzymac!sheerah24, Wojcinka, Marlena24, Natka2, Agnieszka93, Bluebell1984, Monia1028, Ink@, Effy, kania901, nana266 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:32
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:32
Martynka1234, Zuza33, Ink@ lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Ech, nie wiem czy się akurat dobrze wstrzeliliśmy, no ale nic, czekamy do 30.01 lub 31.01
Ty będziesz pierwsza testować i coś czuję że będzie + u Ciebie, a u mnie chyba jeszcze nie ta pora, tak czuję
Ale w 2017 się na pewno uda
Współczuję kataru, strasznie męczące świństwo. Zdrowiej!)
a czuć to możesz 9 dni po owu a nie 1 dzieńsheerah24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sheerah24 wrote:Ech, nie wiem czy się akurat dobrze wstrzeliliśmy, no ale nic, czekamy do 30.01 lub 31.01
Ty będziesz pierwsza testować i coś czuję że będzie + u Ciebie, a u mnie chyba jeszcze nie ta pora, tak czuję
Ale w 2017 się na pewno uda
Współczuję kataru, strasznie męczące świństwo. Zdrowiej!)
Poprzedni lekarz mi mówił, że plemniki żyją nawet do 5 dni. Ostatnio mama mi nawet powiedziała, że czytała jakaś książkę i tam też było napisane że żyją 5 dni ( ogólnie moja mam już zaczyna się przejmować, dojdzie za niedługo do tego że ja ją będę musiała pocieszać...oczywiście żarcik). po czym mi wypaliła..."bo ja tak myślałam i doszłam do wniosku że Ty właśnie byłaś z takiego 5 dniowego plemnika
"
Marlena24, Martynka1234, Zuza33, myszeczka89, Natka2, sheerah24, isi_87, Bluebell1984, Annie1981, Ink@, kania901 lubią tę wiadomość