Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
olciaa wrote:Kuchcinka a Ty po clo coś czułaś?
Bo ja wzięłam ostatnią 5 tabletkę i nie czuje nic. Może to jeszcze za wcześnie. Niedawno weszłam na forum i tam ktoś pisał, że czuł ból jajników.
Hym...ja nic tam nie czuje to może one się obijają nawet po tym clo?!
Olcia ja też brałam i też miałam uderzenia ciepła i trochę czułam jajniki ale to jak pierwszy raz brałam, w tym cyklu nie czułam nic a pecherzyk jest. Możesz mieć pecherzyki ładne tylko nie musisz ich czuć a kiedy idziesz na monitoring ?sheerah24, Wojcinka, olciaa lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:36
sheerah24, Zuza33, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Oglądaliście film pt Firma ? Z Tomem cruzem?
Muszę napisać Arturowi na studia prace w oparciu o ten film pt:
" Kodeks etyczny prawnika. Określić system wartości głównego bohatera oraz narysować drzewo decyzyjne wykazujące konsekwencje wyborów głównego bohatera"
Ja pierdziele
to co on studiuje ?
-
sheerah24 wrote:Dziewczyny, czyli ja już nie muszę się starać do @?
Jest po owulce, czyli po ptokach?
Nie musisz się starać, ale z własnego doświadczenia radzę by inicjowaćtak jak przed owu, by facet nie czuł się wykorzystany
Wojcinka, sheerah24, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:36
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
Ewelina2605 wrote:Olcia ja też brałam i też miałam uderzenia ciepła i trochę czułam jajniki ale to jak pierwszy raz brałam, w tym cyklu nie czułam nic a pecherzyk jest. Możesz mieć pecherzyki ładne tylko nie musisz ich czuć a kiedy idziesz na monitoring ?
w środę 25/01.
Ja sobie coś ubzdurałam, że będziesz bać Clo dopiero od następnego cyklu.
-
Kuchcinka wrote:Bezpieczeństwo narodowe Hahaha babce sie chyba nudziło ze taki temat oracy zadała
to coś podobnego co mój mąż...administracje z systemami bezpieczeństwa, czy jakoś tak.
Niestety nie oglądałam filmu, nie pomogę...nawet nie wiem co to "drzewo decyzyjne"
-
olciaa wrote:w środę 25/01.
Ja sobie coś ubzdurałam, że będziesz bać Clo dopiero od następnego cyklu.
Ja już drugi cykl zakonczylam.W pierwszym miałam e pecherzyki dwa duże na lewym niedroznym I jeden mniejszy na prawym. A teraz mam jeden duży na prawym i drugi mniejszy też na prawym ale ten malutki. Tak więc w każdym miesiącu inaczej reagowalam. O teraz też nic mnie nie kulo a nawet jakieś ciągnięcia czułam na przeciwnym jajniku. Najważniejsze, ze masz monitoring bo z tym lekiem trzeba uważać można się przestymulowac
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Kuchcinka wrote:Nasze Staraczki ❤️❤️❤️
---Styczeń---
Viriki - 2.01
Viola999 - 3.01
Kuchcinka - 4.01
Ewelina2605 - 7.01
MyE - 8.01
Agnieszka93 - 9.01
Tusia_87 - 11.01
Annie1981 - 14.01
Olciaa - 14.01
Isi_87 - 14.01
Paula24 - 19.01
Zuza33 - 19.01( ZACZYNA SIĘ!!!!!)
Szygas - 19.01
Martka10 - 26.01
Marlena24 - 27.01
Myszeczka89 - 29.01
Dombrusia - 30.01
Sheerah24 - 30.01
Wiktoria_20 - 31.01
Bluebell1984 - 31.01
---Luty---
Ink@ - 2.02
Kuchcinka - 2.02
MyE - 5.02
Ewelina2605 - 6.02
Agnieszka93 - 6.02
Olciaa - 12.02
Isi_87 - 12.02
Tusia_87 - 14.02 -
Ewelina2605 wrote:Ja już drugi cykl zakonczylam.W pierwszym miałam e pecherzyki dwa duże na lewym niedroznym I jeden mniejszy na prawym. A teraz mam jeden duży na prawym i drugi mniejszy też na prawym ale ten malutki. Tak więc w każdym miesiącu inaczej reagowalam. O teraz też nic mnie nie kulo a nawet jakieś ciągnięcia czułam na przeciwnym jajniku. Najważniejsze, ze masz monitoring bo z tym lekiem trzeba uważać można się przestymulowac
i w poprzednim cyklu rownież dłużej i bardziej czułam ból jajników i ból owulacyjny z trzema pęcherzykami niż teraz z jednym
olciaa lubi tę wiadomość
-
Ewelina2605 wrote:Ja już drugi cykl zakonczylam.W pierwszym miałam e pecherzyki dwa duże na lewym niedroznym I jeden mniejszy na prawym. A teraz mam jeden duży na prawym i drugi mniejszy też na prawym ale ten malutki. Tak więc w każdym miesiącu inaczej reagowalam. O teraz też nic mnie nie kulo a nawet jakieś ciągnięcia czułam na przeciwnym jajniku. Najważniejsze, ze masz monitoring bo z tym lekiem trzeba uważać można się przestymulowac
wiem, wiem...2 cykle temu przecież wyhodowałam 5cm torbiel.
Ważne u mnie jeszcze by to co urośnie pękło.
Trzymam kciuki za jutroMusi się udać