Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
szygas wrote:UWAGA UWAGA!!!!!!
Mam ważny komunikat
Przyszła @
Dziękuję za uwagę
DOWIDZENIA
Romek łącze się w nieutulonym żalu
Kurde wiecie co ja nie poroniłam nigdy ale znam kobiety które pomimo tego że poroniły bardzo wcześnie to traktują i mówią tak jak by było to żywe namacalne dziecko. Ale znam też takie które poroniły i jedyne co najbardziej ich boli to to, że znowu od początku muszą się starać. Więc chyba sprawa indywidualna każdej kobiety.
Dziewczyny słowo daje nie wyobrażam sobie mieć długie cykle. Zawsze miałam krótkie a ten mi się tak ciągnie jak by już ze trzy miesiące minęły a dopiero 30 dni
Martyna a czemu ty masz ten ovitrelle? Może pisałaś ale przeoczylamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 16:59
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:35
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:22
Wojcinka lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Ale naskrobałyście przez cały dzień
Da się jakoś włączyć żeby przychodziło powiadomienie, że coś jest napisane na forum... Wduszam to pod tym oknem do pisania tekstu ale nie działa.
Ja już jestem też taka ciekawa co mi powie ginekolog. Ide do niej pierwszy raz. Mam nadzieje, że okaże się taka jak o niej piszą w internecie..
starania od sierpnia 2016r -
Kuchcinka wrote:Ja robię zastrzyki z ovitrelle i nic a nic mi po nich nie jest
działanie dokładnie to samo podobno tylko obpvitrelle droższe i duzo łatwiejsze w użyciu.
O której jutro IUI?
O 14.00no z tym było trochę zabawy bo były dwie ampułki jedna z proszkiem białym drugą z roztworem i musiałam pobrać strzykawka roztwór i wlać do proszku a potem pobrać i wstrzyknac ale poszło jakoś
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Kuchcinka wrote:Bianka zobaczysz nim sie obejrzysz będziesz w kolejnej ciazy, bez starań bez niczego
skoro udało Ci sie w 1cs to znaczy ze nie macie problemu z płodnością i nawet bez "starań" szybko znowu Wam sie uda
Romek keidy macie ta wizytę u swojej lekarki w Poznaniu? -
.
-
miziakizia wrote:Ale naskrobałyście przez cały dzień
Da się jakoś włączyć żeby przychodziło powiadomienie, że coś jest napisane na forum... Wduszam to pod tym oknem do pisania tekstu ale nie działa.
Ja już jestem też taka ciekawa co mi powie ginekolog. Ide do niej pierwszy raz. Mam nadzieje, że okaże się taka jak o niej piszą w internecie..
Daj nam znać jak po wizycie
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:No właśnie a ovitrelle to gotowa ampułko-strzykawka z ktora sie zupełnie nic nie robi tylko wstrzykuje
Ile kosztuje pregnyl? Ovitrelle 69zl
To jest dużo wygodniejsze ale ten moj kosztowal ok.25 zł razem ze strzykawka i igła, w sumie potrzebne dwie grubsza i cienka
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
.