Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina2605 wrote:TusiA 11 październik chyba bo wrzesień niestety za nami a to już niedługo napewno lekarz Ci poradzi i szybko wyniki wrócą do normy ja już po pracy, po obiadku u teściowej teraz odpoczywamStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Caroline oj nie nie z żadnymi tesciami ooo nie nie hi hi moja teściowa to dobra kobieta ale jest jeszcze lepsza jak wpadniemy na chwilkę na obiad kawkę i do domu hi hi tesciu nie żyje a tesciowa Z babcia więc trochę raźniej im ale i tak często chcą żebyśmy przychodziły a nam nie zawsze się chce. A pracuje od 7 do 15 więc spoko. Muszę jutro skierowanie do szpitala zawieść. A czytam cały czas o tych wodniakach ojej oby to była pomyłka. Caroline Ty niedługo testujesz proszę o inf z II kreskami od razu weselej bedzie a jak sie czujesz masz jakies odczucia ?
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina2605 wrote:Caroline oj nie nie z żadnymi tesciami ooo nie nie hi hi moja teściowa to dobra kobieta ale jest jeszcze lepsza jak wpadniemy na chwilkę na obiad kawkę i do domu hi hi tesciu nie żyje a tesciowa Z babcia więc trochę raźniej im ale i tak często chcą żebyśmy przychodziły a nam nie zawsze się chce. A pracuje od 7 do 15 więc spoko. Muszę jutro skierowanie do szpitala zawieść. A czytam cały czas o tych wodniakach ojej oby to była pomyłka. Caroline Ty niedługo testujesz proszę o inf z II kreskami od razu weselej bedzie a jak sie czujesz masz jakies odczucia ?
Ja czyje sie ok jak zawsze na @ podbrzusze mniej pobolewa niz zawsze tylko strasznie bola mnie piersi prawie dotknąć się nie mogę a przeczucia mam mieszane heheStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
sheerah - ja należę do osób, które przed miesiączką nie mają wielu objawów, brzuch lekko pobolewa na godzinę przed krwawieniem a piersi max 3 dni wcześniej. Teraz było inaczej bo w zasadzie piersi bolały mnie od momentu owulacji. Były takie tkliwe, nabrzmiałe i urosły. Myślałam, że sobie wmawiam ale nawet mąż mi to mówił Nie swędziały mnie sutki jak często czytałam, w ogóle sutki miałam niewrażliwe (mam dość spory próg bólu w tym miejscu ) ale piersi bolały dookoła. Teraz natomiast piersi przestały boleć a sutki stały się drażniące.. życzę Ci aby to było TO! :*
Viola999 wrote:Brawo Olcia czyli ty z nami się trzymasz terminem:)
Mój jest tak spostrzegawczy ze nawet o forum nie wie;):)ha ha
Monia - tak się cieszę, że jesteś! Równocześnie wstyd mi, że miałyśmy już złe myśli a czemu masz zły nastrój skoro z dzidzią ok? Ten pęcherzyk to nie ciałko żółtawe? Tak wygląda przynajmniej. A może drugi dzidziuś?
Martynka1234 wrote:Jezeli bedziesz chciala sprawdzic przyrost czy dobrze sie ciaza rozwija itp to najlepiej od razu idz na bete, zeby nie wydawac na tesry, a bddziesz miala tez 100% pewnosci ja np robilam tylko testy, bo mi one w zupelnosci wystarczyly
Niby logiczne, ale jednak na betę się trochę dłużej czeka niż na sikańca Ja wolałam nasiusiać rano a gdy ten wyszedł pozytywny to zrobiłam betę by mieć pewność w 100% no i żeby sprawdzić przyrost. W sumie "zmarnowałam" na test tylko 10 zł za to mogłam się cieszyć świadomością ciąży o kilka godzin wcześniej hehe..
Kaśka2608 - witaj wśród nas Oj rozumiem takie obawy przy pierwszej ciąży, ale przy drugiej?! Nie ma co popadać w paranoję, żyć jakoś trzeba Tak swoją drogą w 4 dpo nawet nie ma się co odklejać, bo jeszcze nic się nie przykleiło
Kuchcinka wrote:Hehe dziewczyny a ja tak wam powiem ze wczoraj spędziłam cały dzien z ta moja dajną bratową (z tą która boje sie ze bedzie w ciazy przede mną!) i opowiadałam jej o naszym forum, o tym co tu piszemy i jakie to jest super a ona na to ze to w sumie taka grupa wsparcia pomyślałam sobie od razu o tych grupach wsparcia na amerykańskich filmach, ale faktycznie tak jest
I a propos mojej bratowej to wiem jestem wredna małpa, ale ona dostała wczoraj okres a ja sie w duszy bardzo ucieszyłam
Nie boisz się, że zainteresuje ją to forum i wszystko tutaj przeczyta na swój temat?
MałaGorzata - witam scyzoryka Ja też jestem ze świętokrzyskiego! ale do Kielc mam dobre 40km Choć teraz i tak tam już nie mieszkam
KateA- jak ja Ci zazdroszczę tego wiercenia W którym tygodniu poczułas pierwsze ruchy bo nie pamiętam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 20:09
Najbliższa wizyta 15.03
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:50
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Ja wlasnie narazie nie nastawiam się na to najgorsze czyli wycięcie obu jajowodow (nawet nie chce o tym myslec) liczę, ze jakoś to będzie dobrze oby mi chociaż jeden zostawił.już mnie maz opierdzielil więc nie czytam. Z tymi objawami to ciężko bo przed @ są takie same lub podobne a może to być dzidzia. Pozostaje tylko czekać, a czemu to się tak ciągnie ojej. Dziewczyny testujace trzymam mocno kciuki oby w koncu pojawiły się II kreseczki
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalita2710 wrote:Różowy_Kordonek ja poczułam w 19 tygodniu wiec wszystko przed tobą już niedługo patrząc na twój suwaczek
Dziękuję Tak własnie się nastawiam na 18-20 tc ale często ostatnio czytam, że dziewczyny już teraz w 14 czy 15 tc czują coś od czasu do czasu. Nie mogę się doczekać, bo choć wizyty mam co 3 tygodnie to jednak człowiek byłby spokojniejszy czując małego szkraba Ale już bliżej niż dalejNajbliższa wizyta 15.03
-
Lalita2710 wrote:Ja w 19 takie konkretne ale pierwsze smyranie w 16 tyg:) mam gdzieś nawet zapisane dzień ^^ (mówią że zależy od ułożenia i tkanki tłuszczowej haha) ale nie wiem ile w tym prawdy2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
Tusia_87 wrote:Chyba będziemy szukać endokrynologa prywatnie.
Juz mi mężuś wynalazł abym zbila testosteron i mogła zajsc to piszą w artykułach ze podaje się klomifen na wywołanie owulacji, później w 2 azie dupka i metformina przy czymś tam.
Pozbijasz i będzie 3 dzidziuś
-
nick nieaktualny