Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie Caroline, jak tam bedzie duzo kresek na teście?
-
Wiecie, ja dzisiaj zaczęłam dzień od bawienia dzidzi I to nie swojej! Szwagierka musiała rano gdzieś pojechać a dziadek, który się miał zająć dzieckiem poszedł kopać coś koło domu. Panika, bo ostatnio dziecko trzymałam na rękach dobre 10 lat temu (mojego siostrzeńca) Dobrze, że dzidzia spokojna, tylko leżeć nie chciała, musiałam go nosić a to było taaaakie miłe Na szczęście nie płakał, tylko zjadał mój szlafrok Nawet kupkę przebrałam <dumna>, chociaż w trakcie tej czynności jeszcze mi się zesikał No nic.. jak to mówią, pierwsze koty za płoty, lepsza taka ciotka niż żadna xD
Martynka- a Ty kiedy wybierasz się na prenatalne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 08:23
Najbliższa wizyta 15.03
-
Haha dziewczyny jeszcze testu nie zakupilam!!! Dzieki ze pytacie, mam nadzieje ze was nie zawiodę i jutro zatestuje temp jak by wyzsza od wczorajszej o kreskę bo 36.8 ale tym się jeszcze nie sugeruje bol podbrzusza bardziej typowy na @ ale te piersi nie dają mi spokoju jak w pracy musiałam chodzic po schodach to je trzymałam żeby nie bolały i człowiek juz calkiem zglupial jak wiadomo organizm lubi zaskakiwać i platac figle.
Lalita szkoda ze l kreska moze jeszcze jest szansa na llStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLalita2710 wrote:Ja się witam test negatywny. Ale to był dopiero taki miesiąc próbny
teraz się dopiero rozkręce.
Czekam na @ i zaczynamy od nowa
Caroline jak tam ? ))) -
Tusia, a jaka diete stosujesz? Ja też mam cel 13kg i już jest ok 7 mniej, odchudzam sie od początku sierpnia, wiec idzie jak krew z nosa ale idzie. Nie chciałam zaczynać ciąży z nadwagą, bo przez ten rok sobie odpuscilam i utylam 5 kg po ciąży zamiast chudnac.2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
nick nieaktualnykaśka2608 wrote:Tusia, a jaka diete stosujesz? Ja też mam cel 13kg i już jest ok 7 mniej, odchudzam sie od początku sierpnia, wiec idzie jak krew z nosa ale idzie. Nie chciałam zaczynać ciąży z nadwagą, bo przez ten rok sobie odpuscilam i utylam 5 kg po ciąży zamiast chudnac.
Potem na szczescie szybko to znow zrzucilam
Chociaz masz racje, w sumie lekarze tez polecaja nie zaczynac ciazy z nadwaga
A od sierpnia 7 kg to duzo gratulujeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 08:59
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Kaska a nie boisz sie, ze teraz tyle schudniesz a potem bedzie efekt jojo? Ja kiedys odchudzalam sie i schudlam 8 kg, a potem tak zaczelam sie obzerac, ze w poltora miesiaca przytylam 16kg.. ale ja pozeralam wtedy wszystko haha.
Potem na szczescie szybko to znow zrzucilam
Chociaz masz racje, w sumie lekarze tez polecaja nie zaczynac ciazy z nadwaga
A od sierpnia 7 kg to duzo gratuluje2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
Agnieszka93 wrote:Masz jakas specjalną diete? cwiczenia? sporo schudlas od sierpnia....
A no i pierwsze 3kg zeszło w pierwszy tydzień, a potem już nie było tak dobrze, idzie średnio 1kg na 1,5-2 tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 09:22
2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
nick nieaktualny