Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.supermamy.pl/styl-zycia/4438/Historie-porodowe-Supermam.html
Chciałabym Wam przedstawić moją historie zajścia w ciąże w linku wyżej:)
na pierwszej stronie niżej jest zdjęcie mojego cudu jaki zobaczyłam na niebie będąc w ciaży
Uwierzcie mi że nic nie dzieje się bez przyczyny Nie ma II kresek to nie ma ))będzie za chwile moment Uwierzcie że jak się zajdzie to się to czujeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 09:34
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:No coś Ty nie przesadzam wyglądam grubcio hehe.
Maz akceptuje ale ja źle się czuje boczki zw spodni się wylewaja i w ogóle
Dziś ważę 75.5 kg to jest za dużo przy moim wzroście.
Do 62kg chciałabym schudnąć.
Odpowiadając dalej na pytanie jaka dietę stosuje?
Odstawiłam całkowicie słodycze (było bardzo ciezko)
Staram się nie jeść pieczywa choć nie ukrywam ze zjadam na śniadanie i wczoraj też zjadłam na kolacje, stram się zastąpić zwykle pieczywo chrupkim chociaż też wcale nie jest super no ale ....
Na obiady robie sobie duszone mięso na parze plus warzywa ew robie surowkę i jem dużo surówki z mieskiem.
Do tego chciałabym zacząć chodzić na siłownię na bieżnie ale to zobaczymy co z tego wyjdzie
Woda ,czerwona herbata (ale suplementacja przy tym żeby uzupełniać braki)
Kurkuma oczysza organizm (ja używam do owulacji ,a po odstawiam bo w ciąży nie wolno. I tak co miesiąc
-
Agnieszka93 wrote:ja od wczoraj zaczelam tabate cwiczyc ;p 4 minuty dziennie A dziś nie moglam sie z lozka podniesc takie zakwasy mam Myslalam ze to nie dziala ale sie zawzielam zobaczymy czy jakieś efekty będą2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
nick nieaktualny
-
Lalita2710 wrote:http://www.supermamy.pl/styl-zycia/4438/Historie-porodowe-Supermam.html
Chciałabym Wam przedstawić moją historie zajścia w ciąże w linku wyżej:)
na pierwszej stronie niżej jest zdjęcie mojego cudu jaki zobaczyłam na niebie będąc w ciaży
Uwierzcie mi że nic nie dzieje się bez przyczyny Nie ma II kresek to nie ma ))będzie za chwile moment Uwierzcie że jak się zajdzie to się to czujeLalita2710 lubi tę wiadomość
2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka93 wrote:ej sluchajcie, zrobilam dzisiaj tesc o czulosci 25 i druga kreska wyszla taka mniej widoczna rozowa.... dziwne bo jestem 8dc hehe jakis wadliwy test chyba ;/
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:no wlasnie na moim tel nie widac tego za slaby aparat ale okres mialam wiec to nie mozliwe raczej ;p Mysle ze jutro kupie ten bardziej czuly i zrobie dla pewnosci.
Okres mialam wydaje mi sie ze normalny bo ja zawsze mam male krwawienie i slabe..2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj z tymi testami to roznie. Coraz bardziej jestem przekonana, zeby od razu zrobić bete. Nigdy nic nie wiadomo
Tusia wczoraj pisałaś, że w Twojej rodzinie kobiety maja normalne 'miesiaczki' w ciąży i nie zapytałam w końcu, a przez to sie później orientowały? Tzn te krwawienia były faktycznie obfite czy długie czy u Ciebie kobiety mają raczej skąpe miesiączki? Pytam z czystej ciekawości bo zawsze mnie też to zastanawiało, jak wygląda takie krwawienie, bo słyszałam o przypadkach, że sie utrzymywało np do 4 miesiąca.2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:50
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny