Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga a nie masz u siebie laboratorium calodobowego? bo faktycznie beta nie zostawi złudzeń... albo siedziby główne Diagnostyki pobieraja krew do 12 jakos, wynik po 14 tego samego dnia i wszystko wiesz.2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
Agnieszka93 wrote:Ale nie trzeba byc na czczo ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka, idz po prostu po jeszcze jeden test i zrob go teraz. Jesli cos sie tam rozlalo to znaczy, ze moglas nie wykonac prawidlowo testu lub byl on wadliwy. Ja do tej pory mam swoje dwa pozytywne testy i nic sie na nich nie rozmylo. Podskocz do apteki i zrob test jeszcze raz bez zastanawiania sie, czy tam coa jest czy nie. I za 15 minut bedziesz miala odpowiedz. poeodzenia.
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka do bety nie trzeba byc na czczo:)
Kuchcinka no ja mam takie prawie połtoraroczne, tylko jeszcze troche mniej kumate, na pytanie czy ma kupe krzyczy kupaaaaaaa slodziak straszny tylko taki pieron, ze czasami sił do niego nie mam teraz spi wiec laba...2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Agnieszka ja bym poszla na betę nie po test i za dwa dni powtórz bete i koniecznie idź do ginekologa takich krwawien nie można lekceważyć.
Tym bardziej ze mówisz ze w głowie ci się kręci.
Nie chce Cię straszyć ale mi tak samo si właśnie robiło w głowie kręciło myślałam że mam 5dc bylismy na wakacjach akurat tydzień później test pozytywny i blada kreska bo beta słabo przyrastala w ciąży pozamacicznej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka93 wrote:Jade teraz do endo i nie mam jak bo zamiast sie zbieraz to siedze na forum haha nie no trzeba powtorzyc. Teraz tak to wygląda... Moim zdaniem sie rozlewaa
<a href=https://zapodaj.net/ea8a173250d3d.jpg.html>test.jpg</a> -
Agnieszka93 wrote:https://zapodaj.net/ea8a173250d3d.jpg.html
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Dziewczyny a propos @ to u mnie juz 29dc, przewidywalam ze cykl bedzie miał 33dni przez to nieszczęsne HSG, ale na zbliżająca sie @ na razie NIC nie wskazuje normalnie cycki zaczynaja mnie bolec ok 5-7 dni przed @ a tu nic, nawet lekko nie swędzą boje sie ze ten cykl bedzie jeszcze dłuższy normalnie mam cykle 29-30 dniowe ehhh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Dziewczyny a propos @ to u mnie juz 29dc, przewidywalam ze cykl bedzie miał 33dni przez to nieszczęsne HSG, ale na zbliżająca sie @ na razie NIC nie wskazuje normalnie cycki zaczynaja mnie bolec ok 5-7 dni przed @ a tu nic, nawet lekko nie swędzą boje sie ze ten cykl bedzie jeszcze dłuższy normalnie mam cykle 29-30 dniowe ehhh