Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola999 wrote:Mam pytanie dziś miałam ten skurcz taki silny myslicie, że już po owulce?
Ciekawa jestem czy wczorajsze plemniczki coś zdziałają?
Dziś można powtórzyć..?
Jak to jest w sensie jak jajeczko pęknie to jest szansa na to by zajśc, czy to sie jakoś póxniej odbywa?27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Ciąże wśród coraz wiekszej ilości znajomych, parcie ze strony rodziny, umowa na czas określony -> to wszystko napędza emocje i nie każdy ma silną psychikę , że zaraz wrzuca na luz.27 lat, pierwsza fasolka
-
Natka2 wrote:To czekam do poniedziałku
A przy cyklu bezowulacyjnym też tak bolą jajniki i brzuch? Ciekawe czy mi pękło, ale z takim bólem to chyba takStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Natka2 wrote:Ina nie odbieraj tego jako atak, ale tak faktycznie jest, jeżeli będziesz się spinać i użalać ze @ znowu przyszła to nic nie zdzialasz, bo w srodku Cię to blokuje organizm sam wie najlepiej kiedy jest gotowy na ciążę trzeba wyluzować.
Viola jajeczko po pęknięciu jest gotowe do zapłodnienia 6 godzin, ja taki ból miałam dwa dni temu i od tej pory cisza czułam jakby mi się wszystko przelewało rozlewalo i latało jak galareta w brzuchu
nie odebrałam jak atak, wiem, że macie racje, powtarzam to sobie sama, ale ciezko tak jest.27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-