Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:30
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Kuchcinka byla tancerka u twojego meza?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:mnie to nie kręci, tak samo jak tort w kształcie penisa.
Nie wyobrażam sobie by jakiś obcy facet, praktycznie nagi tańczył mi na kolanach i się o mnie ocierał. fujjj!
Natomiast moja niespodzianka wyglądała w ten sposób, ze przyjechała długaśna limuzyna z szoferem kłaniającym się w pas z szampanem i alko w środku. Muza na całą parę, światła jeździłyśmy nią godzinę po mieście po czym odwiozła nas do klubu.
A ja cały czas myślałam, że do klubu pojedziemy tramwajem
olciaa lubi tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:Fajna niespodzianka, tez mi sie marzyla limuzyna, ale kurcze nikt na to nie wpadl
jak będziesz brać drugi ślub to Ci taką zorganizujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 16:03
Zuza33, Martynka1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:mnie to nie kręci, tak samo jak tort w kształcie penisa.
Nie wyobrażam sobie by jakiś obcy facet, praktycznie nagi tańczył mi na kolanach i się o mnie ocierał. fujjj!
Natomiast moja niespodzianka wyglądała w ten sposób, ze przyjechała długaśna limuzyna z szoferem kłaniającym się w pas z szampanem i alko w środku. Muza na całą parę, światła jeździłyśmy nią godzinę po mieście po czym odwiozła nas do klubu.
A ja cały czas myślałam, że do klubu pojedziemy tramwajem
Super. U mnie to nawet tramwajem by nie dało rady bo nie ma... Ba klubu też nie
Ja tam obcego też bym nie chciała....
Ale jak by taki Arturek Kuchcinki w stroju strażackim wyskoczył to bym nie pogardziła ocieraniem hahaWojcinka lubi tę wiadomość