Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:29
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
mili_moli wrote:A gdzie znalazłaś tę inf? dość regularnie śledzę wpisy i może coś przegapiłam?
-
Viola999 wrote:Chcialam powiedziec z e jestem czytam i dalej zajmuje pierwsza lokate w tab r lce zgonow
Viola999, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo rozumiem Kuchcinka co masz na mysli, takiego czegos tez sobie nie wyobrazam, no ciezka sytuacja w sumie , w ogole to jakos duzo te 30 zl ? tzn wiecie same 30 zl to niby nie jest duzo, ale ogolnie to co to ma byc za prezent i od ilu osob ?
my bodajze dostalismy cos w granicach 200 zl , taki upominektak jak mowilam , pewnie kwestia 5-7 zl
a w ogole to ktorejs tutaj polecalam masc na krostki dla meza, jak maz wyleczyl sie? pomogla masc ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie policzyłam ze Gdybym zaszła w ciaze w tym cyklu to termin miałabym dzien po 30 ur Arturka, byłoby spoko bo prezent z głowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 14:12
Ink@, myszeczka89, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:kiedy to by bylo ?
-
Kuchcinka wrote:Właśnie policzyłam ze Gdybym zaszła w ciaze w tym cyklu to termin miałabym dzien po 30 ur Arturka, byłoby spoko bo prezent z głowy
ja dziś z rana też sprawdzałam kiedy bym miała poródWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 14:18
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny