Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyforumkowiczka, jesli sie denerwujesz to wtedy zrobi gdzies w szpitalu tak jak Bluebell mowi, ale jesli dasz rade wytrzymac do poniedzialku to wtedy w poniedzialek bez problemu zrobisz
a ja tak czulam ze sie uda, bo tak napisalas ze powinnas dostac, ze jestes zdolowana, ze bylas chora - no to jak juz si eczytalo to juz dalo sie wyczuc ten ciazowy nastroj
Kuchcinka lec na dwor, moze zlapiesz jeszcze mocniejszy katartylko sie nie lecz przypadkiem haha
Bluebell wysylam gile, lacznie z kaszlem i popuszczaniem moczu, przy okazji pakuje troche kilogramow ciazowychBluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Forumkowiczka wrote:Do szpitala mam 30km, a u mnie labolatorium i wszystkie przychodnie zamknięte dzisiaj. Poczekam do poniedziałku. Dziewczyny ale się denerwuje. Ciągle sprawdzam czy mi nie leci okres...
A powiedz te kreseczki na teście to bladzioch, średnie, mocne? -
Mam nadzieję, że wytrzymam do poniedziałku. Jutro rano zrobię test, w poniedziałek też przed beta. Ile w ogóle ona KOSZTUJE? Ktoś robił w labolatorium DIAGNOSTYKA? Jaki to mniej więcej koszt ?
Czuję się jakbym śniła...ale cieszę SIĘ!Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka - ja się dobrze czuję, tylko mi niedawno wyskoczyły krostki na twarzy i piersi mi urosły, więc musiałam kupić se nowe biustonosze
czasami mam lekką zgagę, im bliżej kolejnej wizyty, tym bardziej nie mogę się doczekać, zwłaszcza, że na każdej wizycie mam USG i widzę swojego szkrabka jak się zmienia
Ty też na pewno będziesz niedługo mogła patrzeć na swoją malutką istotkę, która będzie w Tobie, pod Twoim serduszkiem
Forumkowiczka - aaaaa!!! wiedziałam, że któraś niedługo się pochwali II kreseczkami!! zarażaj inne!!mi też się udało w cyklu, w którym tylko raz się kochaliśmy
olciaa, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poprzednie miesiące kochalismy się na potęgę w dni płodne żeby tylko się w strzelić a teraz na prawdę odpuściłam.
Ale poleciała rano po t minutach sprawdzić wynik i wołam męża. Mówię że są dwie kreski, chodź zobacz, nie wierzył. Szedł bez przekonania ale z Rogala na twarzypopłakal sie
olciaa, Bluebell1984, onaa123, Wojcinka, Marlena24, Ink@, Mila123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Dziewczyny myślicie, że jestem jakaś dziwna?
Proszę Was o radę.
W grudniu dziewczyna ode mnie z pracy (pracuje w innym oddziale, ja z nią w sumie przepracowałam 1,5 dnia i ze 3 razy widziałam sie z nią na imprezach firmowych) urodziła dziecko. Trzy dziewczyny z pracy zostały zaproszone do niej do domu (by odwiedzić dziecko). No i składka na prezent od wszystkich, nawet tych nie zaproszonych (!) Ja powiedziałam, ze raczej nie będę się składać bo po pierwsze nie zostałam zaproszona, po drugie nie przyjaźnimy się. Na co usłyszałam, że tej dziewczynie będzie bardzo przykro jak nie dostanie prezentu od nas WSZYSTKICH...a na pewno będzie pytać kto się złożył (potraktowałam to jak formę szantażu).
Myślicie, że powinnam? Dla mnie to przesada, wręcz narzucanie się. Nie chce wyjść na skąpiradło (bo nie jest mi żal wydać tych 30-50zł), tylko zwyczajnie uważam, że jak nie zostałam zaproszona, to nikt nie powinien wymagać bym się dorzucała do prezentu.sheerah24 lubi tę wiadomość
-
[Q.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:28
Ink@ lubi tę wiadomość
-
A wiecie ze (nawet) mama ginekolog znowu jest w ciazy?
Bluebell1984, Zuza33, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Kochana nic sie nie denerwuj na pewno wszystko jest super i żaden okres nie przyjdzie
A powiedz te kreseczki na teście to bladzioch, średnie, mocne?olciaa, Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Forumkowiczka gratulacje!!!
cudowna wiadomośc
Ewelina super ze wszystko poszło dobrze wczoraj, teraz trzymamy kciuki i czekamy niecierpliwie do Twojej bety!
Olcia ja bym zrobiła tak jak Kuchcinka pisała, jesli wszyscy sie składają to tez bym odpuściła i dla świetego spokoju bym dała, ale jesli nie wszyscy sie składają to bym nie dała.
Kuchcinka serio usuwanie ze znajomych? Haha No nie mogemoze niektórzy tęsknią za podstawówka
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
Ale mi też się wydaje że tutaj nie ma co rozdzielac osób na tę które się lubi a te które się nie lubi. Ja bym dala pieniądze już miała czyste sumienie. Nikt ci nic nie zarzucić, a wiadomo jacy są ludzie.
Beta trzy CYFROWA? Jej jak ja wytrzymam do poniedziałku.