Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluebell1984 wrote:Ponownie wystosuję moje pytanie: czy 31.01 to już nikt kciuków trzymać nie będzie?
Bo od kilku dni czuję się zdyskryminowana tym terminem. Zaraz poproszę o zmianę na ten osławiony już 2.02 i zatestuję nawet jak małpa przyjdzie wczesniej, o!
Ja trzymam cały czas zaciśnięte kciuki k wierzę ze Ci się udaInk@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Bluebell jak sluz jest gesty to mie musi upływać jak jest w środku to tez sie liczy
Bluebell1984, sheerah24, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Marlena24 wrote:Kiedyś, ktoś mi podesłał linka z 5 testami w jakieś cenie promo.
dlatego chcialam wiecej. ale bede musiala kupic w aptece u siebie więc na gten pink test wydam ponad 20 zł wiec nie bede kupować wiecej niż 1 w tym wypadku.
Marlenka A masz w swoim mieście Carrefour (przepraszam moze pisalas skąd jesteś ale nie pamietam) ja kiedyś kupilam tam test po 4,90 czy coś takiego taki żółty z dzieciątkiem. ostatnio też widziałam ze były
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Bluebell1984 wrote:Dziękuję Kochana ewentualnie mogę przejść na luty byle już nie później
A jak u Ciebie? Zajęłaś czymś swoje myśli w oczekiwaniu na termin testowania?
Tak cały czas próbuje skupić myśli na czymś innym jakos daje radę co ma być w sumie to będzie trzeba próbować do skutku tylko to wiem a USA sie kiedyś nam wszystkim czasami po prostu to dłużej trwaBluebell1984, sheerah24 lubią tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Bluebell1984 wrote:No to dawaj, testujemy razem 31.01
Chociaż ja raczej nie zdążę, nie ma w sumie nic, co by wskazywało, że ten cykl jest inny od każdego, który już przerabiałam. Jedyne co, to miałam tak jak Kuchcinka - trądzik (przepraszam: trąd jakiś) od razu po domniemanej owulacji i śluz niepłodny też od razu po.
A właśnie - słuchajcie, sorki, że to tak zobrazuję, ale jeśli nie wypływa ze mnie nic na zewnątrz, a w środku mam pełno tego kremowego śluzu, to brać to pod uwagę, czy nie? Przypomina mi się teraz zdjęcie palca Tusi bo tak to mniej-więcej wyglada.
Teoretycznie 31.01 byłby bardziej wiarygodny niż 30.01, ale godzinowo 30.01 jest dla mnie lepszy, bo idę do pracy na 10, więc miałabym duuużo czasu na pogodzenie się z porażką Zresztą to będzie mój 13dpo, to jeśli coś by było, to pewnie wyjdzie już 30.01. Ale spokojnie, w 91% nastawiam się na @
Ja się niestety kompletnie nie znam na śluzie...sama mam z tym problem -
Ty Kuchcinka przestań tu wymyślać u siebie jeszcze jakieś Chorobska bo jak się przejade tam do Ciebie :)wszystko u Ciebie jest ok teraz masz chwilowy problem z przeciwcialami wlewy masz robione i po tym bedzie już wszystko dobrze. Wiem, ze ciężko jest jak z miesiąca na miesiąc przychodzi @ ale daj jeszcze sobie trochę czasu bo lek też musi mieć chwilę żeby zacząć działać. Zobaczysz uda się i to szybciej niż myślisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 18:10
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Bluebell1984 wrote:Dzięki Kuchcinka
Sheerah - a jak tam Twój obiad dla męża się udał wczoraj? Kopara opadła?
No jasne Szczególnie pieczone ziemniaki mu smakowały, zjadł dwa duże talerze samych ziemniaków chyba i 3 kawałki schabu z sosem, więc raczej smakowało
A Ty co dziś na obiad robisz?Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny