Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Marlena24 wrote:bardzo bym chciała. ale bolą mnie jajniki jak na @. wczoraj bolały sutki, dzisiaj trochę mniej... nie wróży to nic dobrego, objawy typowo małpowe:P
Ewelinka, mam jakieś 20 km ode mnie jest carrefur. a myślicie że tutaj w wiarygodności ma znaczenie jakieś producent? macie jakieś sprawdzone? tańsze znaczy gorsze, czyw tym wypadku nie ma znaczenia:)?
Marlenka początkowe objawy ciazy są praktycznie takie same jak te zapowiadajace @ więc nie sugeruj się tym a zobaczysz miło się zaskoczysz wiesz co nie znam się co do producentów testów mi się wydaje, ze nie ma znaczenia ale pewna nie jestemsheerah24, Marlena24 lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Dziewczyny... tak sobie myślę, jakie decyzje byście podjęły jeśli dowiedziałybyście się o ciężko chorym dziecku, czy nawet dziecku z Downem, co wykrywa pappa. Te testy mają przygotować psychicznie np do przyjęcia chorego dziecko, czy rozważyłybyście aborcję?
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Bluebell jak sluz jest gesty to mie musi upływać jak jest w środku to tez sie liczy
A jeśli śluz rozciągliwy płodny jest tylko w nosie to też się liczy?Ink@, Marlena24, Wojcinka, Lili91, Bluebell1984, kania901 lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:Mm pytanie do mam czy robiliście test pappa ? Czyli z krwi te chromosomy beta hcg itd
Ja nie robiłam ale jak jakimś cudem się uda to zrobię. I jeszcze to co kosztuje 2500 zł ale Kuchcinka wie jak się to nazywa.Effy lubi tę wiadomość
-
Marlena24 wrote:Dziewczyny... tak sobie myślę, jakie decyzje byście podjęły jeśli dowiedziałybyście się o ciężko chorym dziecku, czy nawet dziecku z Downem, co wykrywa pappa. Te testy mają przygotować psychicznie np do przyjęcia chorego dziecko, czy rozważyłybyście aborcję?
Ja brałam w ciemno hahaMarlena24, Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Marlena24 wrote:Ewelinka, mam nadzieję że mnie nie oszukujesz żartuję, oczywiście ale mam takie przeczucie jakieś że to nie to. więc nie robię sobie nadziei. mam tylko nadzieję że po odstawieniu tego dupka od razu przyjdzie @ żebym jak najszybciej zaczęła ewentualnie kolejny cykl
No coś Ty ja jak bym mogła Ja tez zawsze czuje ze nic z tego co miesiąc tak mam więc kochana któregoś razu musi w koncu być ten czas i te kreski
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Martynka1234 wrote:Hej dziewczyny, u mnie niestety zapalenie oskrzeli napograniczu zzapaleniem pluc i niestety antybiotyk no tak pisze, jakby ktoras jeszcze interesowala ta biedna zagilana ciezarowka co kaszle dalej niz wytryskuje sperma
A tak serio dziewczyny to jak w przeciagu tygodnia nikt nie zapyta ile juz przytylam to sie normalnie obraze! Serio, Zadna nie jest ciekawa jak ja sie juz tocze przy prawie 29 tygodniu ciazy? Haha
Biedna wspolczuje ; ( zdtowka szybciutko życzę no powiedz ile tam Ci przybyło z tego co kojarzę to jakoś ostatnio nie było dużo więc nie liczę na dużo A jak Ty śpisz w ogóle w nocy nie dość ze chorą to jeszcze brzuszek to musi być wyzwanie
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:17
Zuza33, sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość