Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Effy wrote:Mam takie samo zdanie jak Ty chociaz bez żadnego doświadczenia. Kiedys tłumaczyłam to mojej mamie to nie chciała tego zrozumieć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Zuza, a mogę zapytać ( pewnie pisałaś, ale jestem od niedawna) jak ciężko chora jest Twoja córka?
I to jest właśnie ten ból jeśli chodzi o takie dziecko, że może liczyć tylko i wyłącznie na rodziców. Gdy ich zabraknie, cieżko będzie się mu odnaleźć, nie mówiąc o odpowiedniej opiece, o którą dzisiaj trudno jeśli chodzi o ośrodki opieki.
-
Bluebell1984 wrote:Kiedyś myślałam, że znam odpowiedź na każde pytanie. Ale poznałam później kobietę, której historia uświadomiła mi, że tak naprawdę to w dupie byłam i gówno widziałam - że tak to ujmę. Całkowicie zmieniła mój punkt widzenia. Dzisiaj nie wiem, co bym zrobiła. Nie wiem nawet czy podjęłabym się tego badania, jeśli nie byłoby odgórnych wskazań lekarza.
Mam tylko NT na 16Bluebell1984, Kaaarooolina89 lubią tę wiadomość
-
Marlena24 wrote:Zuza, a mogę zapytać ( pewnie pisałaś, ale jestem od niedawna) jak ciężko chora jest Twoja córka?
I to jest właśnie ten ból jeśli chodzi o takie dziecko, że może liczyć tylko i wyłącznie na rodziców. Gdy ich zabraknie, cieżko będzie się mu odnaleźć, nie mówiąc o odpowiedniej opiece, o którą dzisiaj trudno jeśli chodzi o ośrodki opieki.
Kurwa Marlena ona jest strasznie chora. Ma straszny katar i kaszel jak Martynka
Żartuje.... No ma Downa ale jest kumata i wszystko mówi, rozumie itp.itdBluebell1984, Ink@, Marlena24, myszeczka89 lubią tę wiadomość
-
Zuza córka Zuzy jest zajebista
Ink@, Bluebell1984, Natka2, Mila123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Ja byłam zapisana w piątek na 15 pappa i później na 16 nt usg. I wczoraj zrezygnowałam z tego na 15...
Mam tylko NT na 16
Teraz juz na zwyklym usg widac czy dziecko moze miec np zespol downa.Effy lubi tę wiadomość