Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ty to panikara byłaś19ina90 wrote:Kuchcinka - już tu była taka jedna co uważała się za dozgonnie bezdzietna
takze tego 
-
no coz, taki charakterKuchcinka wrote:Ty to panikara byłaś

zawsze jak rodzice cos mowia na temat charakterów swoich dzieci to komentarz jest jeden " siła genów"
Wojcinka lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30

-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:21
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Horoskopy sa tak pisane żeby zawsze jakas sytuacja do kogoś pasowała i jakiś procent ludzi przyporządkuje to co w horoskopie do swojego zyciaMarlena24 wrote:chyba jakiś kalendarz chiński

ja kiedyś na okrgło sprawdzałam horoskop. teraz wiem że to pic na wode.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki ja to jestem z Wami zawsze na biezaco codziennie tu Was czytam ale ze nie mam doswiadczenia ze staraniami i nigdy nie robilam zadnych badan nie bede sie udzielac ale duzo sie od Was dowiedzialam i jestem wdzieczna bo przekazuje np siostrze kiedy jakie badanie i ogolnie dzis byla w klinice nieplodnosci na spotkaniu zaplacila 520 zl porobil jej badania zlecil diete i ma sie zglosic w 3 dniu cyklu na jakies badanie ale szczerze to ja sie naprawde nie znam mam tylko nadzieje ze w koncu uda sie donosic zdrowe dzieciatko czego i Wam od poczatku zycze i jestem pewna ze sie uda bo praktycznie co miesiac ktos stad do nas dochodzi czekamy na reszte pokolei dla kazdej znajdzie sie miejsce
Wojcinka, Bluebell1984, nick nieaktualny, sheerah24 lubią tę wiadomość

-
Mila super ze możemy pomoc Twojej siostrze
powiedz jej zeby założyła konto i sie do nas tu przyłączyła 
Nawiazując do wczorajszego wątku o gotowaniu idąc za porada Zuzy w pieraniku dochodzą mi właśnie filety z indyka z pesto mozarella i pomidorem
ziemniaczki puree tez juz czekają
Bluebell1984, nick nieaktualny, sheerah24, nana266 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Mila super ze możemy pomoc Twojej siostrze
powiedz jej zeby założyła konto i sie do nas tu przyłączyła 
Nawiazując do wczorajszego wątku o gotowaniu idąc za porada Zuzy w pieraniku dochodzą mi właśnie filety z indyka z pesto mozarella i pomidorem
ziemniaczki puree tez juz czekają 
U mnie dziś bieda... Pomidorowa
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:08
Zuza33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Kuchcinko ona ma konto ja jakims forum dla kobiet po poronieniach i ciazach pozamacicznych. Ale sprobuje moze sie uda i dolaczy napewno byloby jej razniej nie wiem jak jest na tamtym forum ale moge sie domyslac jaka atmosfera a tutaj jest super mozna o wszystkim doslownie porozmawiac i nawet jak sa gorsze dni bo to normalne zawsze dostaje sie kopa optymizmu od Was i to jest piekne
mowi ze lekarz troche ja podniosl na duchu i wierzy ze sie w koncu uda ale najpierw musi poznac jej organizm a ten poprzedni jej gin ordynator szpitala ze swietnymi opiniami itp zdzieral po 130 za wizyte i jedyne co to ciagle jej dupka przepisywal zadnego badania nie zlecil nigdy no maskra jakas poprostu a starania juz troche trwaja i do tego poronienie i cp i mimo wszystko zero zainteresowania co i jak i dlaczego

-
Jak pomidorowa to nie bieda! Pomidorowa to królowa wszystkich zupZuza33 wrote:U mnie dziś bieda... Pomidorowa

nick nieaktualny, Zuza33, Kaaarooolina89 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:16
Lili91, Mila123, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Home made ale na włoszczyźnie czy na kostce ?Effy wrote:u mnie tez pomidorowa
home made
ale dla mnie super bo tylko po zupach się czuję OK
hehe widze Effy ze sie rozkręcasz w kuchni
Effy, Zuza33, Bluebell1984 lubią tę wiadomość