Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka trzymajmy sie pierwszych ustaleń - tam o brzuszkach, ciuszkach i wózkach tu o wszystkim także jako bezdzietna Kuchcinka nie bardzo mam czego tam na drugim wątku szukać
-
nana266 wrote:Dziewczyny dziekuje za buziaki dla Szymka
Zuza rozumiem Cie bo tez bym się pewnie stresowala jakbym miała samolotem lecieć ale na pewno spokojnie dolecicie do siostry :*
Brak objawów nie znaczy braku ciąży moj Maz do dzisiaj sie ze mnie śmieje ile razy to juz nie bylam w ciąży bo miałam mdłości albo chodziłam częściej sikać a teraz juz wiem ze to wszystko dzieje sie później jak juz wiemy ze ciąża jest oczywiście nie twierdze ze któraś z Was nie może od razu miec objawów albo przeczucia ze sie udalo ale ja np niczego nie podejrzewałam dopóki test nie pokazał 2 kresek wiec glowy do góry i cierpliwosci kochane :*
Hi hi wiem z tymi objawami to naprawde roznie oj pamietam Wiola tu dola miala a nastepnego dnia pach dwie kreski
Caroline chyba dzis ma wizyte nie wiem czy dovrze kojarze ale jakos na dniach
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Wiem ze na objawy po 5 dniach to za pozno zreszta kiedys chyba co miesiac w ciazy bylam bo same objawy mialam he he no ale czas sie dluzy dobrze ze w pracy jestem to mam czym glowe zajac. A co do forum drugiego to chetnie bym wpadla naprawde ale ja tego nie jestem czasami wstanie ogarnac
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
A mnie tak w ogóle rozłożyło juz do końca przeziębienie - zarazilyscie mnie hrrr katar zawalony, dreszcze, samopoczucie parszywe yhhh
-
nick nieaktualny
-
kania901 wrote:Wiesz, że tu przeziębienie po owu oznacza ciążę?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka a tak calkiem szczerze, tak najszczerzej jak potrafisz.
Jak oceniasz swoje szanse w tym cyklu ? masz jakies przeczucia?
mowilas ze w tej pierwszej ciazy jakos tak czulas ze sie udalo. Masz teraz jakis objaw ktory moze ci podpowiada, ze sie udalo ? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:15
-
nick nieaktualnyBluebell raz na 10 stron to i tak dobry wynik haha
Kuchcinka, a Ty tak widze na wszystko masz jakies wytlumaczenie haha z tym sluzem to bardzo dobrze ja tez go mialam duzo i inne dziewczyny tez pisaly o zwiekszonej ilosci sluzu wiec moze to cos wiecej niz tylko progesteron. A cera jak sie polepszyla to moze to wina jakis hormonow dodatkowych (np ciazowych haha). A przeziebienie to juz w ogole 100 procent objaw ciazy.
No ale pozostaje czekac jeszcze 8 dni
czuje ze bedzie tu wysyp podwojnych kresek tego 02.02 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:15